Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Vúnoru tohoto roku jsem přešel ze staré na novou digi tv. Podepsal jsem dodatek ke stávající smlouvě s dobou trvání na 24 měsíců. Jenže už v březnu jsem se rozhodl službu zrušit,tak jsem podal výpověď. Do předu jsem byl smířen s tím,že jsem si naběhnul s vědomím,že budu muset zaplatit 1/5 z ušlého zisku do konce závazku. Službu jsem písemě zrušil a přišlo mi sankční vyrovnání. 3 měsíce jsem platil tarif 299,-kč za službu a 50 kč za pronájem přístroje k lapání signálu. Není těžké spočítat kolik je 1/5 ze zbývajících měsíců tzn. 299x21 je asi cca 6300,-kč. Částka je 1260 kč,to jsem si jen myslel. Digi mi poslalo fakturu na 2100 za službu a dalších 630 kč za pronájem přístroje. Hádám se s nimi,nic platné,pořád melou dokola,že sankce se počítají z aktuálního základního balíčku,což je pravdou 500,-. Těch 630 kč už vůbec nechápu. Nemáte prosím někdo s podobnými "šmejdy" zkušenosti? U mobilních operátorů platíte sankce také ze skutečné měsíční platby 1/5 z akt. tarifu. Děkuji všem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.