Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.
Prosím o radu : Před časem chtěla vnučka koupit na Sbazaru mobil.Platba předem,nepřišlo nic.Podfuk.Podal jsem trestní oznámení.Součástí oznámení byla emailová komunikace,doklad o zaplacení atd.Podvedených bylo víc. Nyní jsem dostal od soudu\"Vyrozumění poškozeného o hlavním líčení\",kde je mj. uvedeno : \"Aby mohlo být o Vašich případných nárocích procesně rozhodnuto,sdělte soudu konkrétní peněžní částku,s níž se připojujete k trestnímu řízení s nárokem na náhradu škody,a tento nárok dokladujete příslušnými písemnými materiály...\". Otázka zní : mám soudu poslat dopis se svým nárokem a příslušnými doklady,když tyto by měl mít již od policie? Je to asi marné,ale co kdyby.Děkuji za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.