Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chystám se provozovat internetovou pracovní inzerci, uživatelé budou moci inzerenty (firmy hledající zaměstnance) kontaktovat pomocí formuláře přímo na webu, bude to formulář, kam budou návštěvníci vkládat své osobní údaje, které se následně pošlou inzerentovi, nic z těchto osobních údajů se nebude ukládat na webum, ani já jako provozovatel k těmto informacím nebudu mít přístup, jen budu zprostředkovávat svým webem přenos osobních údajů. Zajímalo by mě, jestli i na toto potřebuji souhlas uživatelů, že se budou zpracovávat jejich osobní údaje, i když je nebudu zpracovávat já, ale ten inzerent, kterého oni osloví. Potřebuji v tomto případě i nějaký souhlas od toho inzerenta, že s osobními údaji, které mu návštěvníci zašlou pomocí mého webu budou zacházet podle zákona?
Na webu budu zpracovávat i jiné osobní údaje, než které jsem uvedl v prvním odstavci a při zpracování osobních údajů, je i nutné uvést, kdo tyto údaje zpracovává, takže v mém případě, když nejsem žádná firma, bych tam musel uvést své jméno a adresu a zajímalo by mě, jestli je nějaký způsob, abych tam tyto údaje nemusel zveřejnit.
Předem děkuji za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.