Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klasicky masér x zdravotnický ( kurz )

Od: insider odpovědí: 0

Dobrý den,

chtěl bych se touto cestou zeptat na rozdíly v kurzu zdravotnického či klasického maséra. Již docela dlouhý čas uvažuji nad kurzem maséra ovšem zatím jsem se k tomu neodhodlal. Jaký kurz by jste mi doporučili na začátek? Jde mi o to, abych se naučil věci poctivě a ne jenom " hladit záda " . Na pár masážích jsem již byl a můžu říct, že jsme zatím zažil jednu kvalitní ( kdy daný masér věděl kde mě bolí, proč mě bolí, co dělám špatně a uměl mě tzv. napravit ) zbylé masáže mi přišly v podstatě pouze jako hlazení zad. Chtěl bych se stát Panem maserem, který bude vědět co a jak. V případě, že to myslím vážně, bude pro mne vhodnější kurz zdravotní masér? Nebo je to v podstatě jedno a vše se naučím až praxí a případnými dalšími kurzy.

Jde mi o to, aby si do budoucna neřekl mohl jsem si udělat hned raději toto... a byl bych někde jinde.

Pro upřesnění - nechci se timto živit, bral bych to pouze jako přivýdělek, ale je to věc která by mě bavila a chtěl bych ji dělat kvalitně.

Děkuji za odezvu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]