Nejste přihlášen/a.
zdravim,
po delsi dobe jsem nakupoval na ebay a bohuzel mi prislo nefunkcni zbozi.Kontaktoval jsem prodejce a domluvili jsme se,ze mi posle novy kus.Poslal mi i sleovaci cislo noveho bliku,bohuzel ani po 13 dnech neni v databazi zadne prepravne spolecnosti.Psal jsem mu jiz nekolik mailu,ale prodejce nereaguje.Dnes jsem to chtel resit pres ebay,ale resolution center funguje jaksi jinak,nez jak jsem byl zvykly z predchozich sporu.
Takze najel jsem na resolution center,vybral jsem :I received an item that does not match the sellers description,pak continue,pak jsem vybral zbozi a nabidla se mi pouze moznost return item.Vzbrkle jsem to odliknul a nastartoval jsem proces vraceni zbozi coz jsem nechtel.Postovne by stalo vic nez to zbozi(bavime se o 20dolarech)
Prosim,jak mam postupovat,kdyz chci problem resit jak jsem se domluvil s prodejcem-slibil ze posle nove zbozi,ale ten jiz nereaguje na me maily, a zacinam si myslet ze nic neposlal.
diky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.