Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Ne každý asi znáte Prahu, ale nemáte od známých nebo z vlastní zkušenosti nějakého dobrého kožního lékaře? Už přes rok řeším problém na intimních místech, stále dokola je to přehazovaná kožní - urologie .
Mám špatnou kůži na penisu (trochu mokvavá, při erekci naopak suchá) a vypadá taková dost vytahaná. Jenže jak se to neloupe a nejsou tam červené fleky, výtok nebo povlak tak to kožní bohužel neřeší. Urologové (navštívil jsem dva) tvrdí, že je to kožní problém a když jsem nedávno říkal zda by nešla udělat obřízka, abych se toho problému definitivně zbavil, protože po roce už na to opravdu nemám nervy a hlavně problém se nijak řešit nedá, tak jsem se dozvěděl že stejně kvůli riziku že je tam infekce nebo bakterie mi tu operaci do doby než se to vyléčí udělat nemůžou.
Už jsem vystřídal 3 kožní lékaře, u prvního to skončilo tím, že už jen předepisoval mastičky na promazání kůže, druhý po čase řekl že tam nic divného nevidí a že nemá co léčit a teď jsem u třetí, která si už neví rady. Mám za sebou testy na pohlavní nemoci, několikrát na bakterie, byl jsi i na mykologii a nic. Všechno negativní a já si připadám jako blázen co obchází doktory a vymýšlí si nějaké problémy.
Bohužel tenhle problém je asi nevyřešitělný. Nejhorší je, že se nenašel nikdo kdo by s tím chtěl něco dělat. Jasně, pojištovny asi nechtějí platit vyšetření, ale jít na test na STD, čekat měsíc - negativní, pak čekat 14 dnů než bude mít kožní místo, jít na další test, čekat zase na výsledek, zase až bude mít kožní místo- prostě nekonečný problém.
Rád kvůli tomuhle dojedu i někam do okolí Prahy (100 km) kde mě vemou, kde mi pokudmožno udělají co nejvíc testů najednou a kde hlavně bude někdo ochotný se mým problémem zabývat. Poradíte někdo co s tim?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.