Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tel.č.+420 729 948 514

Od: valja* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, poraďte, prosím, volá mi někdo s tímto číslem +420 729 948 514. Nevím, zda nejde o podvod, protože předčíslí 729 neznám - nevíte někdo, jakému operátorovi patří? Pokud znáte i uvedené číslo, napište mi, prosím, zda nejde o nějakou nepravost. Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

3x

729 je standartně O2, ale dnes si můžete nechat převést číslo k jinému operátorovi, takže to může být kterýkoliv.

doplněno 29.06.09 16:37:

Seznam předčíslí mobilních operátorů
T-Mobile: 603, 604, 605, 730, 731, 732, 733, 734, 735, 736, 737, 738, 739
Telefónica O2: 601, 602, 606, 607, 720, 721, 722, 723, 724, 725, 726, 727, 728, 729
Vodafone: 608, 773, 774, 775, 776, 777

alf*
hodnocení

2x

šmarjá, když mi někdo volá tak to prostě zvednu a maximálně místo čau (nemám v seznamu) řeknu dobrý den nebo prosím když tedy nevím vocogo a neřeším to. Co když je to mámá jen ztratila mobil a má nové číslo.

michalll*
30.06.09 12:11

Asi tak!

gomanek*
hodnocení

1x

A co toto číslo zvednou a optat se kdo je to zač? :)

Jinak takhle dávat celé číslo an internet není zrovna vhodné ... mohlo by se jednat o spam *stop*

charlie1366*
hodnocení

1x

Třeba je to nějaký neznámý ctilel!

toni*
hodnocení

0x

Zdá se mě, že čtete hodně hororů. Zajděte na poštu, nebo do budky a zavolejte toto číslo, uvidíte kdo se ozve. Co když je to nápadník, který tady psal, co má dělat, když jeho láska nezvedá telefón. A vy si šlapete po štěstí.

jirka17
hodnocení

0x

čísla začínající 729 948, 729 761 většinou využívají agentury zabývající se průzkumem trhu, alespoň podle poznatků mých přátel. Jsou dost otravní a volají někdy i několikrát za den, dostat se do jejich databáze je doslova neštěstí.

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Tipnul bych si že je to někdo z O2 s jejich "skvělou" nabídkou jak z vás vytřískat ještě víc peněz.. Co jsem naposled pohrozil volajícímu trestním oznámením za obtěžování a stížností na telekomunikační úřad tak mám zatím klid:)

technikjirik*
hodnocení

0x

S potěšením zvedám každý hovor krom inkognita. A pokud se jedná o něco co mi nesedí nebo nabídky na "výhodné " nákupy tak zdvořile poděkuju a sdělím že tento způsob nákupu nebo sdělování informací není to co preferuju a že je zbytečné mne takto oslovovat. Popřeji hezký den a pokud je to slečna tak ji pozvu na kafe, což vždycky odmítnou a zavěsím...Telefonních čísel se není třeba bát

vjerinka*
hodnocení

0x

Dobrý den,

musím také říci, že mě někdo volal z tohoto čísla. Bohužel jsem to nemohla zvednout, jelikož jsem měla vypnutý telefon ( přišla mi zpráva o jeho volání ). Ale proč to píši, protože že si myslím, že mě měkdo chce otravovat, protože dne 13.8.2009 mě volalo číslo 729 948 532 - nezvedla jsem to; pak dne 14.8.2009 mě volalo číslo 729948331-nezvedla jsem to. Doufám že vidíte ty podobnosti. Taky by mě zajímalo kdo to je, ale při představě, že mi zase někdo něco bude nutit, nemám náladu to brát. Mám svých starosí dost. Mé podezření je, že někdo generuje čísla z internetu a pak na ně volá ( mám na něm několik inzerátů s mým telefonním číslem ).

Podělila jsem se z mojí zkušeností. Ahoj

maryfrances*

Dobrý den,

dle seznamu zde: whocallsme.com/...

se skutečně bude jednat o nějaký telemarketing. Doporučuji to zvednout a důrazně je požádat, aby Vaše telefonní číslo vyřadili z databáze. Většina slušných agentur to skutečně udělá, aby se vyhnuli případným problémům. Otázka je, zda jste při podpisu nějaké smlouvy nepodepsal/a současně s ní i souhlas s poskytnutím kontaktních údajů třetím osobám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]