Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevolnost po ránu, čím to je?

Od: homepause* odpovědí: 9 změna:

Zdravím, občas mívám divné nevolnosti. Vůbec nevím kde je příčina. Hlavně po ránu. ( těhotná určitě nejsem!). Např. po snídani, najím se a cítím se divně jak kdybych vůbec nic nesnědla, hlava mě trochu bolí, jsem oslabená, šlo by to přirovnat jak k ranní kocovině, těžko se mi to popysuje jak se přímo citím, možná taky pálení žáhy, taky na zvracení. Příjde mi že mi asik spíš chybí nějaké vitamíny nebo jsou to migrény. Máte někdo podobnou zkušenost? Jestli ano napišě mi. Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud Vám nic nenajdou, může se jednat o žaludeční neurózu. Starosti, stres, nervy... Prostě psychosomatické problémy... Chce se Vám po té snídani do práce (školy?) Neprudí Vás tam někdo? Migréna je velmi silná bolest hlavy, téměř k nevydržení, kdy člověk je schopný jen ležet, je přecitlivělý na světlo a v podstatě nefunguje,dokud migréna nepřejde. A chybějící vitamíny se také,pokud vím, takhle neprojevují. Takže já osobně bych to viděla na tu neurózu.

homepause*
hodnocení

Ano mám rodinné probléy, které trvají už několik let. Takže to může být tím. Hodně me to ubýjí na psychice.

Homepauze, ptáte se, co to může být? Myslím, že jsou to nervy. A to je pěkné svinstvo. Z toho Vám klidně špatně může bývat. Chtělo by to určitě zajít k lékaři a psychicky se trošku srovnat, uklidnit. Nepodsceňujte to, mohla byste se z nervového vypětí i zhroutit. Ono, když se toho nastřádá v člověku moc, zdravotní problémy se dostaví téměř vždy...Píšete, že Vaše psychika dostává zabrat dlouhodobě...Svěřte se odborníkům, nebojujte s tím sama. Přeji Vám brzké zlepšení Vašich potíží.

V tom případě Vám doporučuji vyhledat pomoc psychologa. Když si dáte dopořádku psychiku, uvidíte, že se Vám zlepší i zažívání. Obvoďák Vám také může předepsat nějaké slabší prášky na uklidnění. Psychika je hrozný prevít, "vráží" se do celého těla - bolesti zad, žaludeční problémy, migrény, poruchy příjmu potravy atd. atd. A léčit se opravdu musí příčina - pychika - jinak se člověk dostane do začarovaného kruhu, ze kterého se pak dostává velmi špatně ven...

ivik*
hodnocení

0x

Takhle trpím již několik měsíců a protože se mi kromě nevolnosti objevily i bolesti pod pravým žebrem, šla jsem na ultrazvuk a ejhle, mám kamínek , takže jdu 2.ledna na operaci žlučníku.Zrovna v těchto dnech je mi taky hrozně blbě, nám i chřipku a vynechala mi naprosto jindy přesná menzes. ranní nevolnost jako bych byla těhotná, takže jsem si už 2x dělala test a byl negativní, takže tím těhotenstvím to , doufám, nebude.Dietu moc nedržím, to je pravda, mám pocit těžkosti, malátnosti, únavy, chodím večer spát třeba už v 19.30.Nevím, co Vám poradit, já jdu na tu operaci a doufám, že se to tím zlepší, jinak už nevím. Jsem dost nervák, tak je to třeba i povahou a přetažením organismu, pracuji dost těžce fyzicky.Zkuste si dát vodu s citronovou šťávou, to vyrovná pH žaludku.Nebo by bylo lepší jít k doktorovi na nějaké vyšetření...

homepause*
hodnocení

Tak ať Vám operace dopadne dobře :) Doufám, že nejsem stejný případ :( raději zajdu na vyšetření...

ivik*

To bude lepší jít na vyšetření, pak třeba dejte vědět, čím to bylo nebo jak jste pořídila...

homepause*
hodnocení

Zajdu po svátcích, držte mi palce :)

ivik*
26.12.12 15:37

Budu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]