Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč ženy dávají podpásovky?

Od: stoupa* odpovědí: 8 změna:

Zdravím všechny kdo by mohli poradit , jsem se svou ženou asi 10 let mám ji moc rád ji je 38 a mně 50 let. Poslední dobou vše dělám špatně , při jaké koli debatě začne vzpomínat kdy a kde jsem udělal něco co se ji nezamlouvalo i když na to byla už dávno vyhlášena amnestie. Měl jsem jen jedno přání , aby změnila přístup a styl k sexu(nic extra). Mám strach aby v tom nebyl někdo jiný, máme dva krásné kluky které bych nedal za nic na světě, o jednu rodinu jsem už přišel. Manželka je podnikatelka já v zaměstnaneckém poměru. Co teď .?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nikdo jiný v "tom" není. Jestliže vytahuje nějaké bývalé resty, tak to dělá proto, aby vysvětlila a zároveň omluvila ochabující chuť k sexu. Prostě už ji to "netankuje". Chcete si udržet rodinu? Tak jí nechte v klidu. Ručím Vám za to, že nikoho jiného nemá, jen nemá chuť na sex tak často, jak byste si to přál Vy. Vám je padesát, jste chlap a v tom to vězí. Padesátiletí chlapi mají takzavnou "nemoc" , která se jinde na světě nazývá "démon de midi". je to prostě "polovina" Vašeho věku a v tu chvíli si muži potřebují nejvíce dokazovat svou "mužnost". Stávají se po druhé v životě, nejaktivnější v oblasti sexu. Je to jeho "labutí píseň" .

Chcete si uchovat rodinu, chcete mít hezký vztah s manželkou? Netlačte na pilu. Ona Vám určitě vyhoví. Třeba ne tak často, jak byste si přál, ale vyhoví. Tak si to srovnejte v hlavě. V žádném případě ji nepronásledujte otázkami proč na to nemá chuť. Dosáhnete jenom toho, že jí to všechno zprotivite. Pokud máte sexuelní potřebu zvýšenou, tak snad víte, že i to se dá řešit velice jednoduše. Zejména v dnešní době. Tím ovšem nemyslím kontakty s promiskuitní menšinou.

hodnocení

2x

Teď? Teď si v klidu sedněte a promluvte o tom s Vaší ženou.

hodnocení

2x

Také zdravím. Komunikace je ve vztahu stejně důležitá, jako důvěra. Odpovědi na Vaše otázky Vám může dát jen Vaše žena. Svěřte se jí se svými obavami a domluvte se spolu, co váš vztah potřebuje. Co musíte změnit Vy, co musí změnit Vaše žena, aby vztah byl zase plně funkční a byli jste v něm oba dva spokojeni a šťastni. Držím palce.

pt®
hodnocení

2x

Možná je to tím, že jste ve vztahu trochu zpohodlněl a nejste k manželce tak pozorný, jako dříve. Taková jistota v manželství. Pak se možná v její blízkosti objevuje někdo, kdo jí lichotí a dodává jistotu, že je ještě kus ženské. Takže se pokuste změnit zajeté koleje, alespoň občas, aby měla manželka vedle Vás pocit, že je o ní od Vás zájem. - pt

eulalie*
hodnocení

2x

Já bych si tipla, že vaše žena je unavená. Jestli podniká, tak to asi taky není procházka růžovým sadem, k tomu dvě děti. A je-li žena unavená, tak na sex nemá vůbec náladu a je to asi to poslední, na co by myslela. Jestli do vás ryje, tak je jasné, že není s něčím spokojená. Ale nemusí to být zrovna vaše manželství, třebas se jí nedaří v práci, nebo jí bolí zuby nebo něco na ten způsob a prostě si to vylívá na vás. Taky je možné, že by od vás ráda viděla nějakou zpětnou vazbu, že se třebas budete vy víc snažit - buď jí pomoci, nebo projevíte více pochopení pro ni.

hahanaj*
hodnocení

0x

Lidi by spolu měli mluvit a neprosazovat jen své názory - možná se jí nelíbilo co jste navrhl - vyříkejte si to vše na rovinu a uvidíte, že si vše vyjasníte . Držím palce

iz*
hodnocení

0x

Není-li s manželkou rozumná dohoda, zkusila bych manželskou poradnu.

stoupa*
hodnocení

Děkuji všem za hodnotné rady je vidět že ženy budou táhnout za jeden provaz, manželka již vše vyřešila a uzavřela takže díky za rady, je prý dokonalá a měnit se nemusí, natož něco dělat co nechce. Přeji hezký víkend plný úsměvů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]