Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bux.to - vyplácí peníze?

Od: tomze* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,chci se zeptat jakou máte kdo zkušenost s výplatou peněz z Bux,to.

Díky za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x

Lidi, kteří se budou snažit aby jsi se zaregistroval přes ně jako jejich refeal tě budou přesvědčovat o tom jak bux báječně funguje (na českém internetu snad už stovky stránek a tisíce odkazů v různých diskusních fórech :) ) Část lidí poctivě přizná, že nevidělala nic, respektivě nikdy žádný peníze nedostali:) No a můj osobní názor je, že tyhle systémy fungují skvěle. Ale pouze pro jejich provozovatele. A proč ne, když existují telata, který se nechají na tohle nachytat:)

coff*

No díky za poradu.ale co co dělat když moje přítelkyně vydělala 65 dolarů?

cybermagefroll*

Co jsem zběžně koukl na tenhle systém, tak si můžu zahrát něco jako loterii a nakoupit referaly, který když budou hodně klikat tak se jí to vrátí. Podle ohlasů většinou nekilkaj *smich* Anebo si může zažádat o výplatu peněz (nevím teda od jaký částky konkrétně vyplácí) a doufat:)

Obecne tyhle systémy část lidí vyplatí (někdy ani to ne) a když je těch žádostí už hodně, tak shrábnou peníze a potichu zmizí ze světa :) Po čase se odnikud vynoří další báječný klikací systém a všechno začne zase nanovo *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]