Nejste přihlášen/a.
A doufám, že ona mě...A chci ji k vánocům koupit krásnýho medvídka a jelikož jsem "umělec", chtěl bych ji namalovat obrázek..:D...je to takový divný, ale me se to zdá docela romantický...:D...nj, ale já vůbec nevím co jí mám namalovat...:/...poradtě co by bylo krásnýho za obraz pro šlečnu kterou miluji...(nic abstraktního) ...DEkuji moooc...
A věk Vás obou?
doplněno 03.12.11 15:03:Tak v tomto případě bych asi taky radil spíše nakreslit její portrét nebo nějakou veselou krajinku. Prostě nic moc složitého, v jednoduchosti je krása.
ještě že jsi to slovo umělec dal do uvozovek, protože bych se jinak rozesmál. umělec jako takový, ba si určitě poradil sám
"palacky", jako dárek nemaluj svoji slečnu, svůj obrázek vidí denně v zrcadle. Namaluj sebe, třeba karikaturu, když se na obrázek podívá, uvidíš na její tváři úsměv. Co na to říkaš? - stařenka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.