Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluji ji - co pro ni namalovat?

Od: palacky* odpovědí: 14 změna:

A doufám, že ona mě...A chci ji k vánocům koupit krásnýho medvídka a jelikož jsem "umělec", chtěl bych ji namalovat obrázek..:D...je to takový divný, ale me se to zdá docela romantický...:D...nj, ale já vůbec nevím co jí mám namalovat...:/...poradtě co by bylo krásnýho za obraz pro šlečnu kterou miluji...(nic abstraktního) ...DEkuji moooc...:)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

0x

A věk Vás obou?

doplněno 03.12.11 15:03:

Tak v tomto případě bych asi taky radil spíše nakreslit její portrét nebo nějakou veselou krajinku. Prostě nic moc složitého, v jednoduchosti je krása. ;)

palacky*
hodnocení

>solenza

16 ona 17 já...;)...:))

(bohužel) ale nadruhou stranu díky bohu, že je to jiná...:)...ona samotná mě napadlo namalovat no...Aletoho se bojím, abych neudělal chbyu a třeba ji tim nějak neurazil...:/...

medvědí rodinka je dobrý nápad...;)...

kdokoliv*
hodnocení

0x

Nejlepší bude namalovat samosebou ji samotnou ale to jen za předpokladu, že bude na obrázku ještě mnohem "(krásnější a mladší)" než ve skutečnosti je. Něco v tom smyslu, jako v pohádce o zlatovlásce. Hodně štěstí oběma a radost z Vánoc = ne jen...

krkovicka*
hodnocení

0x
Ahoj.Takže už jste konečně spolu?Nebo je to zase jiná?
Co ženy v tomhle uspechanym světě je troška něhy a romantiky.takže kytka a milý úsměv,cédéčko s hudbou.
doplněno 03.12.11 13:25: Namalovaný obrázek ji samotné.
palacky*
hodnocení

(bohužel) ale nadruhou stranu díky bohu, že je to jiná...ona samotná mě napadlo namalovat no...Aletoho se bojím, abych neudělal chbyu a třeba ji tim nějak neurazil...:/...

hodnocení

0x

Nebo,aby to nebylo tak všední,namaluj medvědici s medvědem a medvíďaty,jakoby nadčasové...*smich*

palacky*
hodnocení

medvědí rodinka je dobrý nápad...

olaf71*
hodnocení

0x

ještě že jsi to slovo umělec dal do uvozovek, protože bych se jinak rozesmál. umělec jako takový, ba si určitě poradil sám

palacky*
hodnocení

olaf...přesně to mi štve nejvíc...:D...studuji uměleckou školu...umím to já to vím.:D:D:D...ale nejvíc je že nedokážu nic vymysleta tak si nemůžu říkat umělec.:D::D:D

krkovicka*
Klucina je olafe skromný.

pt®
hodnocení

0x

"palacky", jako dárek nemaluj svoji slečnu, svůj obrázek vidí denně v zrcadle. Namaluj sebe, třeba karikaturu, když se na obrázek podívá, uvidíš na její tváři úsměv. Co na to říkaš? - stařenka

xoxodomcaxoxo*
hodnocení

0x

Nejdřív si rozmysli jestli o to fakt stojí, o nějakou romantiku. :))

simca*
hodnocení

0x

Myslím, že je to hezký, ale v jejích letech bych se cítila v rozpacích z takovýho dárku :). A styděla bych se, nevěděla co na to říct. Není to dárek pro vyzrálejší dívku? :)

polinek*
hodnocení

0x

,,namaluj jí květinu,,jen tak do prostoru vloženou ,slunečnici ,,nebo jaké má ráda. Stačí jen jedna.Já také maluji a tímto způsobem,nebo její profil s květinami ve vlasech ..tak různě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]