Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
toto téma tu proběhlo už víckrát, jen nenacházím situaci podobnou mé - během mateřské a rodičovské jsme se přestěhovali daleko od pův.bydliště, nyní mi rodičovská končí. Hledám už několik měsíců práci, zatím marně, a ekonomka pův. zaměstnavatele mě donutila podat Žádost o rozvázání prac.poměru dohodou. Uvedla jsem v ní i důvod (vzdálené bydliště). Pro jistotu jsem se byla ptát na pár věcí na ÚP, kdybych opravdu práci nesehnala, a úřednice mi řekla, že se mě bude týkat asi jen těch 45% podpory.
Není to jisté, nehodlám ani nic měnit (stále doufám, že práci najdu), ale moc nechápu, co jsem měla dělat - měla jsem se nechat vyhodit, že nemohu do 160 km vzdáleného zaměstnání dojíždět? děkuji za odpověď. Janaaa
Jano, tak, či tak máte nárok na 45% podpory, pokud neodcházíte ze zdravotních důvodů. Kdybyste čekala na výpověď zaměstnavatele, dostala byste odstupné, ale musel by Vás propustit z organizačních důvodů. Nevím, co Vás trápí? Budete brát podporu, budete v evidenci ÚP a budete si hledat práci, možná Vám i nějakou nabídnou. - stařenka
Nějak nechápu na co se ptáte. Zaměstnavatele logicky nezajímá mé bydliště, kam se stěhuju a jak to mám daleko. Takže první možnost: skousnu těch 160km a budu dojíždět. Ale to předpokládá opravdu lukrativní zaměstnání, dobré spojení a do jisté míry i pochopení zaměstnavatele (ale znám lidi, kteří denně těch 130km jezdí). Druhá možnost, domluvit se se zaměstnavatelem na skončení pracovního poměru dohodou, jak jste udělala Vy. No a poslední možnost, prostě to zaměstnavateli neříkat a nepřijít do práce, za což se nechat vyhodit. Jinými slovy, udělala jste nejlépe ze všech možností. Teď se neuražte, ale za co Vám náleží těch 45% podpory?
Děkuji Vám za názory.
Dojíždět nelze, ani se nevyplatí, ani spojení (5 vlaků ap.), doma 2 malé děti.
Šlo mi o jediné - úřednice mi řekla, že protože podám já žádost o rozvázání prac. poměru dohodou,nemám nárok jako ostatní lidé na těch 65 % v prvních měsících. Jinými slovy - jen mě zajímá, co jsem měla udělat, abych měla nárok na 65%.
Jano, od nového roku na 65% nemá nárok nikdo. Pouze člověk, který ze zdravotních důvodů nemůže práci vykonávat a doloží tuto skutečnost potvrzením od lékaře. - stařenka
"cepagis", pokud paní splnila zákonem dané podmínky, tak má ze zákona na podporu nárok. Porodila dítě, končí ji rodič. dovolená, odstěhovala se s malým dítětem do nového, cizího prostředí a chce si hledat práci. Nic zvláštního. - stařenka
Pt, děkuji Vám, ty zdrav.důvody mi paní neřekla, byla to rychlovka a jen informativně, načež jsem tu četla případ paní, co nesehnala školku pro dítko - bráno jako vážný důvod, což mi přišlo podobné mému přestěhování.
Přeji Vám dobrou noc a pěkný nový týden! J.
Už jsem si to nalezl, opravdu je to od letoška 45%. Teďka se odprostěme od tazatelky, která končí MD, odstěhovala se 160km daleko a vychovává dvě děti. Ale můj dotaz, když sám od sebe rozvážu pracovní poměr dohodou, tzn. já jako zaměstanec dám výpověď, proč bych měl od státu dostávat peníze za to, že jsem dobrovolně a ze své vůle rozšířil řady nezaměstnaných? A teďka mne prosím nekamenujte...
"cepagis", chápu, že to nechápete, nejste po porodu ani po MD ani po rodičovské dovolené a nestaráte se o dvě malé děti, proto se nedokážete vžít do situace maminky. Kdyby nenastaly tyto okolnosti, jistě by nastoupila do původního zaměstnání.- stařenka
Ne, teď nechápete Vy mě Psal jsem, oprostěme se od tazatelky. Úplně v obecné rovině, žádná maminka, žádné malé děti, žádné stěhování. Já se ptám, proč mám nárok na jakoukoliv podporu, když rozvážu sám a dobrovolně pracovní poměr...
"cepagis", je to proto, že to umožňuje zákon, ale. Je zde opět to ale, pokud dáte výpověď během 6 měsíců více, jak 1x, tak žádnou podporu nedostanete a jiné a jiné podmínky, které podporu omezují. - stařenka
Jen poznámka - podle mne se o vážný důvod v tomto případě jedná. Ale pak by měl (musí) být uveden v dohodě o rozvázání prac. poměru.
Všem moc díky za rady!
V té žádosti o rozvázání prac.poměru vzdálené bydliště uvádím.
Pokud budu muset na ÚP opravdu, vyloženě počkám na to, jakou paní úřednici dostanu a dle dohody s ní se vypravím příp. za advokátkou (třeba sociální paní na úřadu jsem měla během mateřské super, ale jinak to moc nepokouším - minulý týden jsem jako neevidovaná nebyla na ÚP moc vítána, na jaře jsem se zkoušela ptát mailem a taky ne moc úspěch, info jsem si sehnala nakonec jinak).
Pěkný večer a děkuju, J.
No, podporu by vám nepokrátili, kdybyste odešla "z vážného důvodu". Nevím, jestli stěhování je či není vážný problém, ale z diskuzí na netu jsem vyčetla, že za vážné důvody se většinou považuje péče o dítě. Takže to jako důvod ukončení chtělo uvést ukončení z důvodu péče o dítě (neslučitelnost denního dojíždění do vzdáleného zaměstnání a řádné péče o malé dítě). No, nevím, jestli se s tím dá teď ještě něco dělat (třeba uvést tento důvod do odvolání, kdyby vám přiznali sníženou podporu), vlastní zkušenost s ÚP naštěstí nemám.
Lesi, též děkuji, už to nebudu měnit, jen mě zajímalo, co jsem udělala "špatně" oproti ostatním.
Pěkný zbytek léta, J.
Jano, co říká zákon:
Dále upřesňuje zákon.
Podpora v nezaměstnanosti v roce 2011
Nárok na plnou výši podpory v roce 2011 nebude mít ten, kdo z práce odešel z vlastní vůle a bez udání důvodu. V takovém případě má nárok pouze na 45 % průměrného měsíčního čistého výdělku nebo vyměřovacího základu. Vážný důvod podle § 5 písm. c zákona o zaměstnanosti spočívá v:
nezbytné osobní péči o dítě ve věku do 4 let,
nezbytné osobní péči o fyzickou osobu, která se podle zvláštního právního předpisu považuje za osobu závislou na pomoci jiné fyzické osoby ve stupni II (středně těžká závislost), ve stupni III (těžká závislost) nebo ve stupni IV (úplná závislost), pokud s uchazečem o zaměstnání trvale žije a společně uhrazují náklady na své potřeby; tyto podmínky se nevyžadují, jde-li o osobu, která se pro účely důchodového pojištění považuje za osobu blízkou,
docházce dítěte do předškolního zařízení a povinné školní docházce dítěte,
místě výkonu nebo povaze zaměstnání druhého manžela nebo registrovaného partnera,
zdravotních důvodech, které podle lékařského posudku brání vykonávat zaměstnání nebo plnit povinnost součinnosti s úřadem práce při zprostředkování zaměstnání, nebo
jiných vážných osobních důvodech, například etických, mravních či náboženských, nebo důvodech hodných zvláštního zřetele
Za vážný důvod se bude od roku 2011 také považovat okamžité zrušení pracovního poměru zaměstnancem z důvodů uvedených v § 56 zákoníku práce (zaměstnanec nemůže na základě lékařského posudku vykonávat práci a nebyl do 15 dnů zaměstnavatelem přeložen na jiné vhodné místo, nebo zaměstnanci nebyla vyplacena mzda do 15 dnů po uplynutí termínu splatnosti).
Jj, už jsem to našla v zákoně - vážnými důvody jsou mimo jiné:
- nezbytná osobní péče o dítě ve věku do 4 let
- docházka dítěte do předškolního zařízení a povinná školní docházka
- místo výkonu nebo povaha zaměstnání druhého manžela
Takže pokud máte děti a pokud po přestěhování váš manžel v novém bydlišti pracuje, tak i uknčení pracovního poměru kvůli stěhování by se dalp okecat jako vážný důvod. Takže pokud by vám normální výši podpory zamítli a pokud je možné se proti tomu odvolat (to fakt nevím, nemám s tím zkušenosti), tak bych se odvolala a v odvolání uvedla, že stěhování má souvislost v zákoně vyjmenovanými vážnými důvody, při kterých se podpora nekrátí.
Jinak ty vážné důvody jsou vyjmenované v zákoně o zaměstnanosti, par.5:
Velice Vám děkuji ) ... uvidím, teď zas jsem poslala žádost o práci (za posl. půl roku už 46. zaměstnavateli) ... stěhovali jsme se jen kvůli práci manžela. Tak uvidím, jakou paní na ÚP dostanu, pokud tam budu muset jít (mám ještě měsíc mateřské a přitvrzuju, jako VŠ už hledám práci i jako ruční balič ap., jenže i tato místa jsou hned plná). Tedy uvidím. Ještě jednou Vám děkuju za rady, bodíky jsem vyčerpala hned na začátku..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.