Nejste přihlášen/a.
Vysvětlíte mi někdo tuhle písničku?
Složila to křesťanská kapela, ale text se mi zdá jaksi protikřesťanský.
Co mi uniká? To je nějaká recese, bo co?
Díky,
Vlk.
já myslím,že je to normální blues,akorát zamyšlený na ty neateisty,ale hudba nic moc a zpěv total
jak citujou rychle si to odbudem a ulevíme srdci
Dík za reakci, ale asi jsi nepochopil, čemu nerozumím.
Těm slovům.
1) Jak může křesťanská kapela napsat něco jako "že mu nesedí v Neděli zajít do kostela, ale musí, protože co by tomu jinak řekli sousedi". Do kostela se přece chodí kvůli sobě, ne kvůli sousedům.
2) Pak jak můžou napsat, že farář bude ukazovat "chleba"- to je eucharistie-hostie. Ne chleba.
3) Jak můžou napsat, že tam budou "v divnejch hadrech kdo ví co předvádět"- to je přece roucho, ne divný hadry...
4) Jak můžou napsat, že mše bude "fraška"? Vždyť to je prostě něco posvátnýho, skrze mši se setkáváme s Bohem, a oni řeknou, že to je fraška!?
5) Jak můžou říct, že má v kostele vedle sebe partu dementů? To jsou přeci ostatní křesťané, ne dementi...
Ostatní písničky od týhle kapely jsou OK, opravdu křesťanský, zpívá se tam o tématech jako je nesprávnost potratů, komerční Vánoce bez Ježíška, že to určuje všechno supermarket, o svatém městě Jeruzalémě, o ministrantech, o braní Božího jména nadarmo...
Vysvětlí mi to někdo?
Ještě nechápu jednu písničku od této kapely, jmenuje se Kyselá a1.tv-mis.cz/... . A nepobrala jsem, jak to souvisí s křesťanství. Nevím nic o tom, že by v křesťanském jídelníčku byly zapovězeny kyselé nebo sladké potraviny...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.