Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu jak odstoupit od zprostředkovatelské smlouvy se spol. AMV Group s.r.o. Byl jsem mylně informován ohledně povinosti sepsáni pojištění. Bohužel jsem smlouvu v pátek podepsal a rád bych ji do 24hod zrušil. Ale je sobota. Jak mám prosím postupovat dál?
Děkuji za radu.
Na jejich www amvgroup.cz/... najdete odpovědi na otazky které máte. Ovšem, jak Vás mohli mylně informovat o pojištění? tam mylná informace snad ani uvést nejde. Je jasné že pojistku pokud sepišete /jakoukoliv / musíte platit...Tak se trošku více rozepište
Zrušení smlouvy do 24h od podpisu? To mají v podmínkách? Vždyť za tak krátkou dobu si snad nikdo nemůže nic rozmyslet, sepsat a hlaně výpověď doručit... Jestli skutečně toto někde uvádějí, už to je podezřelé...
Tohle v podmínkách nepíší! To je podle mě dekuktće tázajícího...Klasiká česká povaha...hamty hamty bez pročtení smlouvy podepsat a až doma u TV přemýšlet!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.