Nejste přihlášen/a.
Ahojky?Jmenuji se Lucie a je mi 16 skoro17let?Když jsem nemocná nebo něco.Tak mně kamarádi ze školy nenávidiou.Ani nevim proc nic jsem jim neudelala.A ja je mam moooc rada ale oni ne.Jak to mám udělat?A kdyžh jsem ve škole tak mně mají rádi.Čím to asi je.Prosim poradte mi.
lucko já jsem to tak nějak pochopila tak ti na to zkusím nějak odpovědět. Jde o to, že když si ve škole tak prostě předstírají, že si jejich kamarádka, ale když se k nim otočíš zády tak tě pomlouvají a nemají tě jak píšeš rádi. Nedělala bych si s tím takovou hlavu asi to nejsou tak dobří kamarádi a kamarádky na které se můžeš obrátit s prozbou nebo s problémem jak se říká vypovídat. Dej si pozor na to co říkáš ať to pak neobrátí proti tobě. Určitě máš ve svém okolí někoho kdo ti bude rozumět a kdo před tebou nebude nic předstírat. Zeptej se sama sebe jestli takový kamarády máš za potřebí a jestli je potřebuješ ve svém životě když jsou neupřímní a falešní?
Opravdu se snaž psát správně, pak to vypadá, že jsi chudá duchem. A to asi nejsi, že?!Zamysli se sama nad sebou. Bylas někdy za spolužákem, když byl nemocný? Dala jsi někomu najevo, že je kamarád, že ho vidíš ráda, ikdyž ve škole nebyl?
Vlastně děláš něco jinak, než děcka ve škole? Neděláš to samé? A u vás ve třídě je to blbá móda?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.