Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s VŠCHT a s tímto magisterským oborem? Co od něj očekávat? Celkově mě zajímají nemoci a jejich léčba. A tenhle obor má předměty typu farmakologie, farmakochemie apod., což třeba obor Biochemie a buněčná biologie na VŠCHT nemá (což je druhý obor, co zvažuji). Za to ale má plejádu předmětů na bioprocesní inženýrství, různá farmaceutická inženýrství, což mi připadá jako samé chemické inženýrství, což mi tolik na bakaláři teď nebavilo. Biotechnologie léčiv má ale výhodu v podobě možnosti double degree ve Švýcarsku nebo Itálii. Neví někdo, zda je Biotechnologie léčiv tedy vhodný obor pro zájemce o léčiva, moderní terapie a výzkum nemocí? Nebo je to spíše technologicky a procesně orientovaný obor a já bych moderní vědu na poli biomedicíny nebo cancer research a vývinu léků proti rakovině apod., popř. uplatnění někde v klinických studiích či medical affairs pak sháněl hůře? Díky moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.