Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S výukou cizích jazyků se to přehání

Od: cc odpovědí: 3 změna:

přiznám se, že sem nebyl na cizí jazyky takentovaný a jeden mě bohatě stačil. Neumím si představit, že bych dmes chdiol do školy, a měl, v 7,8, třídě, dva cizí jazyky, již na základní škole!.

.!

a k tomu již od prvního ročníku angličtinu! .

A to ještě v prostředí inkluze, já nechápu, jak to mohou všichni ti autisti zvládat, když bych to nezvládal ani já!

A protože vím jaký problém mi dělala výuka cizího jazyka, speciálně cizího jazyka, tak

si neumím přddstavit chodit do školy dnes a učit se dva cizí jazyky

3tak

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pane autisto, když čtu vaš povzdech, tak vás tak nějak lidsky chápu.

hodnocení

0x

Každému žáčkovi se naloží tolik, kolik zvládne. Kde inkluze funguje s asistentem, tak se jazyk naučí alespoň on. Pokud tedy máte mysli vysloveně autistické dítě, které nekomunikuje, či málo.

U inkluze s tělesně postíženými dětmi to bývá mnohdy jinak. Ta děcka mají mnohdy intelekt na vysoké úrovni (viz vědec Stephen Hawking). Je to prostě případ od případu.

hodnocení

0x

Mnohdy by stacilo umet alespon ten jeden jazyk, ze jo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]