Nejste přihlášen/a.
přiznám se, že sem nebyl na cizí jazyky takentovaný a jeden mě bohatě stačil. Neumím si představit, že bych dmes chdiol do školy, a měl, v 7,8, třídě, dva cizí jazyky, již na základní škole!.
.!
a k tomu již od prvního ročníku angličtinu! .
A to ještě v prostředí inkluze, já nechápu, jak to mohou všichni ti autisti zvládat, když bych to nezvládal ani já!
A protože vím jaký problém mi dělala výuka cizího jazyka, speciálně cizího jazyka, tak
si neumím přddstavit chodit do školy dnes a učit se dva cizí jazyky
3tak
Každému žáčkovi se naloží tolik, kolik zvládne. Kde inkluze funguje s asistentem, tak se jazyk naučí alespoň on. Pokud tedy máte mysli vysloveně autistické dítě, které nekomunikuje, či málo.
U inkluze s tělesně postíženými dětmi to bývá mnohdy jinak. Ta děcka mají mnohdy intelekt na vysoké úrovni (viz vědec Stephen Hawking). Je to prostě případ od případu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.