Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
chci se zeptat těch, co mají zkušenost - jsem na Masarykově univerzitě. Opakuji ve druháku jeden předmět, jedná se o volitelný předmět, mám na něho již jen poslední pokus. Na studijiním oddělení mi řekli, že když nezvládnu opakovat volitelný předmět, mohu si požádat o výjimku a v případě uznání žádosti se zapsat do dalšího semestru bez nutnosti úspěšně dokončit předmět. Já se chci ale zeptat Vás, jakou takto podaná žádost má úspěšnost? Nemám k tomu žádný pádný, zdravotní, ani rodinný důvod, zkrátka a jednoduše jsem to nedala (jedná se o římské právo).
Když žádám o něco takového poprvé (a doufám naposled), uznají mi to i ,,bez důvodu"? Mám velké nervy. Třeba poslední pokus dám, ale pro jistotu se musím zeptat. Nerada bych po dvou letech byla vyhozena ze školy kvůli tomuhle.
Díky moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.