Dobrý den, Jsem budoucí vysokoškolák a mám podané přihlášky na Univerzitu obrany a Univerzitu Tomáše Bati. Nejraději bych šla na Univerzitu obrany, ale mám obavy z KZP, který se uskuteční v srpnu. Pokud jím neprojdu (např kvůli úrazu), nemohu jít k zápisu (29.9.).Na UTB mám zápis 18.7. Obecně vím, že je možné zapsat se na více škol a poté se rozhodnout, kam nastoupit. (vím i o poplatcích za semestry, co vše mám hrazené atd.) Nejsem si ale jistá, jak to funguje se státní školou (Univerzita obrany). Protože ode dne nástupu na KZP se ze mě stává voják z povolání se zkušební dobou na 3 měsíce. Je tedy možné, že bych se v červenci zapsala na UTB, v srpnu jela na KZP a v případě úspěchu bych v září od studia na UTB odstoupila a koncem září se zapsala na UNOB? Předem děkuji za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.