Nejste přihlášen/a.
Není tu někdo, kdo bydlí na koleji UK a nebo s tím má zkušenosti? Jde mi hlavně o kolej v Hradci Králové. Jsem přijatá to 1. ročníku a ráda bych si rezervovala kolej na příští rok, ale bohužel se mi to nějak nedaří (všechny informace na webu už jsem pročetla několikrát). Podle pokynů od 1. 6. bylo možné rezervovat volná místa a od 6. 6. podávat elektronické žádosti. Jsem registrovaná v tom systému REHOS, ale nikde nevidím, jak mám žádost poslat. Pouze se mi povedlo nějak rezervovat toho 1. 6. volné místo, ale je u toho napsané storno. Psala jsem už i na podporu a odepsali mi, že mám poslat zálohu a pak bude rezervace platná. To jsem udělala, ale stejně si vůbec nejsem jistá, jestli je to správně, protože na webu psali něco o žádostech a hodnotícím systému. Budu moc ráda, za jakoukoliv odpověď opravdu bych nerada o kolej přišla, ale nemám s tím, žádné zkušenosti a ani z informací ne internetu nejsem o moc moudřejší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.