Nejste přihlášen/a.
Začínají písničkář prodává vždy po vystoupení CD se svou hudbou..Ve čtvrtek prodal 8 stejných CD. Den na to už nabízel i svá nová CD a lidé si tak mohli koupit to samé jako ve čtvrtek nebo nová CD. V sobotu chtěli všichni posluchači nová CD a písničkář jich prodal ten den 6. V jednotlivých dnech utržil 590, 720 a 840 Kč, není ale známo, která částka patří ke kterému dni...Kolik stálo starší CD? Kolik nových CD prodal v pátek? Dííík.
Ve čtvrtek prodal 8 CD po 90 Kč, celkem 720 Kč
V pátek prodal 5 CD po 90 Kč a 1 CD po 140 Kč, celkem 590 Kč
V sobotu prodal 6 CD po 140 Kč, celkem za 840 Kč.
A postup již jistě zvládneš sama
holky holky, vy jste ale líné...
tvůj text zadání otázky je okopírovaný i s chybami od bohdany, která tuto otázku dala chvilku před půl osmou ráno, k tomu ještě z toho samého počítače jako ty. Tak jedna rada i ode mne, jestli je vás tam ještě více se stejnou otázkou, tak to opište jedna od druhé...
Založte vlákno OLYMPIÁDA. Toto už tady bylo jen s knihami. Jako zpestření je to dobré. Ovšem nevyřešit to a při tom se zajímat o olympiádu to bych se moc,moc a moc styděl.
Tato odpověď je šifrovaná. Spíš by měla znít.
Já se o učení nezajímám a třídní chce abych se něco naučila, proto mne zapojila do olympiády.
spíš takhle: třídní potřebuje splnit kvóty zadané shora, aby náhodou někoho nepřišel na to, že je neschopná a neumí nic naučit, a tak se snaží nahnat nějaké nešťastníky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.