Dobrý den, mohl by mi někdo poradit? Vždy jsem chtěla jít na veterinu, ale ještě se rozmýšlím i nad jinými školami. Příhlášku si budu teda dávat na VFU (FVL i FVHE) a ještě se rozmýšlím nad VŠCHT (konkrétně obory Forenzní analýza, Biochemie a biotechnologie, Chemie a analýza potravin, Technologie potravin), VUT (Potravinářská chemie, Biotechnologie), PřF Olomouc (Biochemie, Bioorganická chemie a chemická biologie), Karlova univerzita (Medicinální chemie, Biochemie, Klinická a toxikologická analýza). Mají tyto obory uplatnění? Jaký byste mi nejvíce doporučili? Biologie a chemie mě hodně baví, ale v matice jsem trošku slabší. Nejvíce se mi ale zamlouvá ta veterina, Forenzní analýza, nebo Biochemie...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.