Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych prosím vás přeložit tento text, asi bych to nějak dal dohromady, ale určitě s chybami, protože některá slova neznám a na googlu mi vyskočí 10 slovíček a nevím, které do toho významu zvolit.
děkuju moc všem, kteří si na mě najdou čas, opravdu mi tím pomůžete
Příspěvky nejsou povinné ale jsou velmi ceněny! Pro odeslání příspěvku klikněte na obrázek! Příspěvky můžete vkládat už od 1 dolaru a všechny tyto příspěvky vyskočí při převodu na obrazovku, příspěvky posíláte pomocí kreditní karty nebo paypal na Paypal. I pro odeslání příspěvku pomocí kreditní karty klikněte na obrázek vyplňte částku a klikněte na TIP WITH PAYPAL, poté zvolte vaši kreditní kartu a jste hotovy! Příspěvky od diváků budou přednostně použity na zkvalitnění výbavy. Největší příspěvky budou zveřejněny v síni slávy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.