Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bakalářská práce - jak se vyhnout narrative

Od: gruzwe odpovědí: 0

Zdravím, hodila by se mi rada k bakalářce, nejlépe od Angličtináře, nebo někoho kdo se s něčím podobným setkal. Píšu bakalářku v angličtině, na téme "Development of House Music in the USA". V bakalářce hodně popisuju životy některých osobností a vedoucí mi řekla, že je to příliš vyprávěcím způsobem, ale nevím jak napsat třeba že někoho vedlo něco k nějakemu rozhodnutí více akademicky. Nemohl by mi třeba někdo poradit čemu se vyhnout a čím to nahradit, když to v textu třeba už mám? Klidně pošlu i kousek co už mám napsaný, pokud by někdo byl ochotný to se mnou prodiskutovat. V tom případě mě kontaktujte na zadaroko@seznam.cz ať tady nemusíte psát svoje e-maily. Budu ale rád i za jakoukoliv malinkou radu, mám totiž už skoro polovinu a rád bych to jen upravil ať to nemusím mazat a psát znova. Předem díky moc!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]