Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, studuji mechatroniku na FSI VUT a zvládám všechny předměty kromě konstruování (a to ne proto, že bych to nechápal, ale proto, že jsem dysgrafik a přes veškerou snahu nedokážu udělat slušný výkres). Tuto školu jsem si vybral právě proto, že mi bylo řečeno, že rýsovat nebudu muset (pouze na PC) a první program ze cvičení jsem (i když jsem opravdu dělal co jsem mohl) udělal na 3!. Budou zřejmě po mě chtít předělání programu a na to fakt nemám nervy (jinak látce na přednáškách rozumím a z teoretických testů mám za C, ale s programem za E mi zřejmě nedají zápočet ).
Tak jsem se chtěl zeptat, zda se dá ještě teď, v šestém týdnu přestoupit na obor Obecná matematika na Matematicko-Fyzikální fakultě Univerzity Karlovy a co je pro to případně nutné udělat? Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.