Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Názvy orchideí

Od: aknel* odpovědí: 24 změna:
ahoj,ůžete mi poradit s názvy orchideí?Moc díky

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paja*
hodnocení

1x

1.Dendrobium nobile

2.Dendrobium phalenopsis

3.Phalenopsis

4.Oncidium

To scvrklé je spící hlíza, která už nepokvete.Leda by rostlina zahynula nebo byte ji s více (asi 4) podobnými sesadila do nového květináče.

aknel*
14.05.08 14:59
hodnocení

*hi*
aknel*
14.05.08 15:01
hodnocení

tak opět!
Názvy orchideí
Dendribium
DENDROBIUM... chybka se stala...

aknel*
14.05.08 15:05
hodnocení

!
Názvy orchideí #2
Phalaenopsis
aknel*
hodnocení

Ještě mám další dva druhy,ale nějak mě stávkuje vkládání.Můžete vymazat zbytečnosti a nechat jen otázku a fotky?Zatím budu zkoušet další;)
Díky!
Zbytečnosti?
aknel*
hodnocení

no zatím se mě daří posílat jen vykřičníky*smich*
Názvy orchideí #3
Asi opět phalaenopsis
aknel*
hodnocení

no a další
Názvy orchideí #4
Odontoglossum
Ještě jsem si dodatečně všiml, proč se nepodíváte na tu obrácenou cedulku? *ee*
aknel*
hodnocení

na cedulce je v cizím jazyce jak pěstovat všeobecně všechny orchidee,ale název ne(dcera trochu přeložila)
aknel*
hodnocení

má to být takhle scvrklý?
Názvy orchideí #5
Jo, to je v pořádku, ona se časem rozdělí. Tahle je již asi po odkvětu, že?
aknel*
hodnocení

já ji dostala kvetoucí a bylo jich tam 5 namačkaných a hodně promočených-tak jsem to přesázela do substrátu na orchidee a rovnou rozsázela.
Jinak moc díky za ochotu a trpělivost.*pusa*
Věnujte těmto rostlinám minimální péči (nahlédněte do zdejšího vyhledavače pod pojmem ORCHID) a dočkáte se milých rostlinných společnic (íků). Naše orchideje kvetou bez přerušení od října loňského roku... Zde opravdu platí pořekadlo: Čím blbější sedlák, tím větší brambory... *hi*
aknel*
hodnocení

tak se chci jen pochlubit,že se jim zatím daří dobře*ua*

Názvy orchideí #6

aknel*
28.07.08 18:57
hodnocení

*ua*

Názvy orchideí #7
aknel*
28.07.08 18:58
hodnocení

*smich**ua*

Názvy orchideí #8
kikkiii*

kikkiii*
hodnocení

0x

Nejznámější je phalaenopsis, aeranthes grandiflora, angraecum,aranda, ascocenda,ascocentrum,beallara, bifrenaria harrisoniae, brasia rex, brassia verrucosa, pleione, brassocattleya, bulbophyllum, burragea, calanthe, catasetum,, cattleya,coelogyne, colmana, comparettia speciosa, cymbidiella rhodochilara, cymbidium,dendrobia, dendrochilum filiforme, doricentrum,doritaenopsis, doritis, encyclia, epidendrum,galeandra baueri, haemaria discolor, howeara mini-primi, laelia, lemboglossum, lockhartia oerstedii, lycaste aromatica, masdevallia, miltassia, miltonia, miltoniopsis, odontioda, odontoglossum, oerstedella. oncidium, orchis maculata, paphiopedilum,phaius, phragmipedium, polystachya paniculata, promenaea, psychopsis, rhynchostylis, rossioglossum grande,, tolumnia variegata, trichopilia, vanda, vandopsis, vanilla planifolia, vuylstekeara,. wilsonara, zygopetalum

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]