Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Poradí mi někdo kde bych sehnala sazenice pyramidalního topole?
Děkuji Kristina
Zkuste hledat pod těmito názvy:
TOPOL PYRAMIDÁLNÍ (Po-
pulus nigra subsp. pyramidalis
(Rozier) Čelak.) - topol vlašský
(odrůda topolu černého), viz linda
pyramidální (odrůda topolu bílého)
topol stříbrný - topol bílý (linda)
topol šedý - topol bílý (linda)
topol vlašský - linda pyramidální,
topol pyramidální
topol voňavý - topol balzámový
topolové peří - topol bavlníkový
Dobrý večer. O topoly mám zájem. Můžete mě napsat jak jsou velké o jaký druh se jedná, a taky za kolik je prodáváte?
Díky Kristina
Druh stromu se určuje dle půdy,množství světla na strom dopadající,velikosti prostoru pro strom v dospělosti,rychlosti růstu a pod.Pokud Vám vyšel topol je to dobré.Topoly mám jako zálibu.Mám topol pyramidální černý,sloupovitý černý italský.Topoly bílé pyramidální a oválně sloupovitý topol bílý -bolleána.MnožstPokud jich ví kusů něco 10 ks jiné i 50 ks.Ještě dodávám z topolů létá chmýří - ze samic,tudíž tyto ne do obydlených částí .Jsou to krásné a nádherné stromy.Bydliště mám asi 30 km severozápadně od Prahy.Pokud budete chtíti po pár kusech ,dám to zdarma .At to vyrábí kyslík a pohodu duše a spoluobčané se mají100 let na co dívat.Medvědovsky
Dobrý den,
Mám zájem o bílé topoly pyramidální i oválně sloupovité obé po 15ks.
Mé bydliště je severní morava, je možné to poslat na dobírku?
Děkuji Kristina Lazarová
Dobry den,mam zajem o koupi populus nigra var.italica.Shanim sazenice pyramidalnich topolu na zkrasleni zahrady.dekuji.
Dobrý den, ne že by mi to zrovna vadilo, ale proč si nedáte do vyhledavače prodej populus nigra? Kdyby se tak stalo, tak by se vám objevilo třeba zelene.info/...
Jak jednoduché?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.