Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pyramidálni topol - kde sehnat sazenice

Od: kristina* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den.

Poradí mi někdo kde bych sehnala sazenice pyramidalního topole?

Děkuji Kristina:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste hledat pod těmito názvy:

TOPOL PYRAMIDÁLNÍ (Po-
pulus nigra subsp. pyramidalis
(Rozier) Čelak.) - topol vlašský
(odrůda topolu černého), viz linda
pyramidální (odrůda topolu bílého)
topol stříbrný - topol bílý (linda)
topol šedý - topol bílý (linda)
topol vlašský - linda pyramidální,
topol pyramidální
topol voňavý - topol balzámový
topolové peří - topol bavlníkový

ma127co

Shanim sazenice -pyramidalni topol-populus nigra var.italica.kde bych je mohl sehnat?

medvedovsky*
hodnocení

0x

Prosím věnuji se sporadicky topolům, pár jich Vám mohu poskytnouti.Medvědovský

kristina*
hodnocení

Dobrý večer. O topoly mám zájem. Můžete mě napsat jak jsou velké o jaký druh se jedná, a taky za kolik je prodáváte?

Díky Kristina

medvedovsky*

Druh stromu se určuje dle půdy,množství světla na strom dopadající,velikosti prostoru pro strom v dospělosti,rychlosti růstu a pod.Pokud Vám vyšel topol je to dobré.Topoly mám jako zálibu.Mám topol pyramidální černý,sloupovitý černý italský.Topoly bílé pyramidální a oválně sloupovitý topol bílý -bolleána.MnožstPokud jich ví kusů něco 10 ks jiné i 50 ks.Ještě dodávám z topolů létá chmýří - ze samic,tudíž tyto ne do obydlených částí .Jsou to krásné a nádherné stromy.Bydliště mám asi 30 km severozápadně od Prahy.Pokud budete chtíti po pár kusech ,dám to zdarma .At to vyrábí kyslík a pohodu duše a spoluobčané se mají100 let na co dívat.Medvědovsky

kristinal

Dobrý den,

Mám zájem o bílé topoly pyramidální i oválně sloupovité obé po 15ks.

Mé bydliště je severní morava, je možné to poslat na dobírku?

Děkuji Kristina Lazarová

ma127co

Dobry den,mam zajem o koupi populus nigra var.italica.Shanim sazenice pyramidalnich topolu na zkrasleni zahrady.dekuji.

ukulele*

Dobrý den, ne že by mi to zrovna vadilo, ale proč si nedáte do vyhledavače prodej populus nigra? Kdyby se tak stalo, tak by se vám objevilo třeba zelene.info/...

Jak jednoduché?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]