Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které programy můžu smazat?

Od: lujs® odpovědí: 100 změna:

Zdravím. *slunce*

Mohli byste mi poradit které z programů co mám ve svém počítači nejsou potřeba?.?.? Díky.

100 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*A z čeho máme vybírat? ;)

Jinak dle své zkušenosti, pokud ti jde vše jak má, tak je lepší se v tom nešťourat*stop*

hodnocení

Nešel mi vložit obrázek. Tak znova.

hodnocení

Opět nešel.

hodnocení

Nechápu proč mi zase nejde vložit obrázek. *zed*

vosikac*
hodnocení

0x

A mě?

doplněno 30.05.10 17:03:

Mě jooo *nevi*

Které programy můžu smazat?

hodnocení

Já to nechápu?.?.?

vosikac*

Dáváš nejdřív vybrat soubor a pak až přidat obrázek?

30.05.10 17:06
hodnocení

Zase nic.

vosikac*
hodnocení

0x

gg

doplněno 30.05.10 17:08:

To sem nepatří*smich*

hodnocení

Nejdřív vybrat soubor a pak až vložit obrázek. To ale dělám . Co sem nepatří?.?.?

vosikac*
30.05.10 17:16

gg;)

hodnocení

Jak můžu vložit obrázek k otázce nebo odpovědi?Napište text otázky nebo odpovědi a před stisknutím tlačítka VLOŽIT zatrhněte volbu CHCI VLOŽIT OBRÁZEK. Po odkliknutí vložení otázky (odpovědi) a jejím uložení Vám bude nabídnut formulář pro výběr a odeslání obrázku.Přesně podle tohoto postupuju. Je možný že to nejde protože to mám v bmp ?.?.?Jak můžu v malování nastavit jinej formát?.?.?
marenka*

To bude přesně ono Luisi. Takže v malování klikneš uložit jako a máš dva řádky. Jeden je pro název, druhý pro formát, tam si dej jpg.

hodnocení

Tak naposledy.

doplněno 30.05.10 17:28:

Vida povedlo se.

doplněno 30.05.10 17:41:

Takže znovu otázku.

Mohli byste mi poradit které z programů co mám ve svém počítači nejsou potřeba?.?.? Díky.

Které programy můžu smazat? #2
bena*

Bylo by lepší udělat screenshot z ovládacího panelu Přidat nebo odebrat programy.

hodnocení

Ono to nejde přečíst nebo proč?.?.?

doplněno 30.05.10 18:09:

Takhle to ale nénííííí věechno.

Které programy můžu smazat? #3
bena*

Prosím další obrázek(y)...

Z toho prvního bych odinstaloval Google Toolbar - absolutně k ničemu, zybtečně zabírá místo

Chinese font support for Adobe Reader 9 - pdf v čínské znakové sadě asi nečtete

Já bych osobně odinstaloval Google Chrome, ale Vy jej asi používáte,že? Internet Explorer 8 má nejlepší antiphishing ochranu, je bezpečný, stabilní, poměrně rychlý. Google Chrome sice načítá stránky malinko rychleji, ale má negativní dopady na výkon systému.

To je prozatím vše.

marenka*

Tak teď jsem se byla podívat, jestli tam tu čínu taky nemám *bum*Ona je pravda, že s programy se kolikrát nainstalují takové blbiny, že se nestačím divit. Oblíbené změny domovské stránky a toolbary.

hodnocení

Chinese už je pryč. Když ale najedu na G.Toolbar tak u využití je často. Tak ani nevím že ho používám .Co to je a na co to je?.?.?

bena*

Google toolbar je nástrojová lišta v internetovém prohlížeči (Internet Explorer, Mozilla Firefox ,...) Je to k ničemu.

hodnocení

Má něco společnýho s mým prohlížečem GůglChrom?.?.?

bena*

Google toolbar NENÍ Google Chrome.

Pokud ten Google Chrome nepožíváte, tak ho odinstalujte. Pokud i Mozillu Firefox nepoužíváte, tak tady odinstaloval.

Jak Google Chrome, tak i Mozlla Fireofx, tak i Internet Explorer jsou internetové prohlížeče.

hodnocení

Právě že GoogleChrome používám. Mozillu a Explorer nepoužívám, ale co kdybych je někdy potřeboval?.?.?

MáGoogle toolbar nějakou souvislost s Chromem?.?.?

bena*

Ne, žádnou souvislost nemá.

Mozillu Firefox odinstalujte. Internet Explorer ne - odinstalovat prakticky nejde a navíc některé aplikace ho požadují.

Jak jsem psal Mozilla, Chrome, Internet Explorer jsou internetové prohlížeče. Takže když Mozillu odinstalujete, tak se nic nestane.

A jak jsem říkal ty všechny toolbary (nástrojové lišty) jsou úplně k ničemu, ttakže já neznám důvod, proč je tam mít. Kdyby to byly toolbary, které jsou nutné k běhu nějaké aplikace tak bych to samozžejmě napsa.

marenka*

Tady vyhoď DVDvideo soft toolbar.

Ten obrázek jak je dokumenty/download tak to jsou pouze soubory, to neni nic naistalované, tedy můžeš smazat vše

doplněno 30.05.10 19:50:

a ohledně přidat/odebrat programy tak to by jsi musel nacvakat více obrázků

hodnocení

Používám GoogleEarth, Nero, Picasa, Pošťák a WMP. U některých ani nevím na co jsou...

hodnocení

Těch obrázků je 10. *zed*

Které programy můžu smazat? #4

30.05.10 20:13
hodnocení

3.

Které programy můžu smazat? #5
bena*

Zde odinstaloval PandoraTV Toolbar i MSN Toolbar.

hodnocení

Co to jak tady mám několikrát to Security a Update?

bena*

To jsou aktualizace.

hodnocení

PandoraTV Toolbar i MSN Toolbar odinstalovány.

sondaw*

Projdi si svoje nainstalované programy a odinstaluj všechny toolbary a lištičky a podobné nesmysly, jak ti zde všichni radíme. Potom vyčisti PC CCleanerem, včetně opravy registru, před čištěním registru udělej zálohu, kterou ti nabídne

30.05.10 20:13
hodnocení

4.

Které programy můžu smazat? #6
bena*

Zde bych klidně odinstaloval i Skype Toolar.

hodnocení

Skype používám. Já sem právě myslel že než něco odeberu tak se dozvím na co to vlastně je abych si mohl rozmyslet jestli si to nechám nebo ne.

bena*

Skype Toolbar je nástrojová lišta v internetovém prohlížeči. Toolbar = nástrojová lišta

hodnocení

Takže když Skype používám tak bych to taky nechal?.?.?

bena*

I pokud Skype používáte, tak si myslím, že je tam mít Skype Toolbar zbytečnost.

hodnocení

Taky nevím co je ta Lištička 2?.?.?

bena*

Jaká?lišta 2?

Říkám, ty toolbary jsou k ničemu a pokud máte nějaký důvod je tam mít, tak je tam nechte. Nejsem diktátor, abych diktoval, co kdo má míti na počítači.

hodnocení

Já sem ale psal Lištička 2.

Které programy můžu smazat? #7
marenka*

Lištička je taky takový vyhledávací blbost, která ti zatíží systém a zanese ti ho zbytečným s prominutím bordelem. Luisi, to jak jsi psal... co když se mi nějaký program bude hodit? Na to vůbec nekoukej, tvoje PC má nějakou kapacitu a čím víc je naplněná, tím pomaleji ti PC půjde. O toolbary se neboj, klidně je vyhoď, protože je hromada free prográmků, který se ti je tam budou snažit nacpat znovu, pokud to v instalačce povolíš. Já jsem takhle instalovala, cokoliv se mi líbilo, pak to zase odinstalovala a do půl roku mi notebook spadnul. Myslím operační systém přestal fungovat. Takhle jsem si hrála ještě párkrát, ale po třetí přeinstalaci už si sakra rozmyslím, co si do toho dám a co ne.

bena*

Jak říká marenka - vyhodit.

sondaw*

Řeknu to trochu jinak, podle toho co vidím, tak ty při instalaci nekoukáš, co instaluješ a odklikáš všechno. Toolbar a to jakýkoliv je jen zátěží a často zdrojem problémů, toolbar je laicky řečeno je jen jakýsi doplněk toho kterého programu a pro chod programu není nezbytný. Mám v počítači kolem 100 programů, ale ani jeden toolbar

Jak se třeba dostaly do PC aplikace o kterých ani nevíš, k čemu jsou? Instaluji jen programy, které potřebuji a při instalaci koukám před sebe na monitor, co mi k instalaci píší a jestli právě není označeno nainstalovat nějaký ten toolbar (pokud je, zakážu jeho instalaci) Neinstaluj všechno co se ti nabízí nebo co neznáš, zaděláváš si dřív nebo později na problémy, zvlášť když zřejmě s PC moc zkušeností nemáš

Všechny toolbary, lištičky a podobné nesmysly odinstaluj, stejně tak se podívej na programy, o kterých nevíš, k čemu jsou, vyhledej je případně na google a pokud je nepotřebuješ, dej je pryč. Potom pořádně vyčisti počítač

30.05.10 20:14
hodnocení

5.

Které programy můžu smazat? #8

30.05.10 20:14
hodnocení

6.

Které programy můžu smazat? #9

30.05.10 20:15
hodnocení

7.

Které programy můžu smazat? #10

30.05.10 20:15
hodnocení

8.

Které programy můžu smazat? #11

30.05.10 20:16
hodnocení

9.

Které programy můžu smazat? #12

hodnocení

A poslední.

Které programy můžu smazat? #13

bena*
hodnocení

0x

Tak a ještě nainstalujte antispyware Spybot Search & Destroy.

Přečtěte si prosím před instalací tento miniváod na používání Spybota → zive.cz/...

Prosím, vidím, že máte cracklý ESET Smart Security. Nechci Vám do toho mluvit, ale raději bych to koupil nebo odinstaloval a přešel na jiný legální software.

Existuje několik kvalitních antivirových programů zdarma například avast! Free; ke stažení zde → avast.com/... nebo Microsoft Security Essentilas; ke stažení zde → microsoft.com/...

Jako firewall bych doporučil například Sunbelt Personal Firewall (dříve jmenovaný Kerio) (také zdarma); ke stažení zde → sunbeltsoftware.com/... a ještě před instalací si přečtěte mininávod na instalaci a nastavení kvalitního firewallu → emag.cz/...

Ale vše nechám na Vás. Jestli chcete riskovat případný postih, tak prosím. Ale spíš doporučuji používat legální software.

hodnocení

Co je cracklý ESET Smart Security?.?.?

Já sem tam měl předtím nějakej Norton. Hlavně vůbec nevím co je firewall?.?.? Sem na počítače kopyto.

doplněno 30.05.10 20:48:

A kde bych ten firewall našel?.?.?

bena*

Mrkněte se na Váš 3. obrázek. Tam je NOD32 v3.xx fix by TemDomo (Free updates expired in 2050) - to je na 99,5% crack.

Co se týče firewallu. Zjednodušeně řečeno: Firewall je pomyslná ohnivá zeď mezi Vaším počítačem a serverem. Firewall chrání počítač před různými útoky z internetu.

hodnocení

Proč má ten NOD stejnou ikonu jako ESET?.?.? Já sem si celou dobu myslel že je to jeho nějakej typ?.?.?

doplněno 31.05.10 08:20:

Kde najdu ten firewall?.?.?

vosikac*

*jasne*Měl jste nejspíš 30-ti denní zkušební verzi Eset Smart Security a NOD32 v3.xx fix by TemDomo je jakoby crack na prodloužení této zkušební verze do roku 2050;)

Firewall najdete ve START - OVLÁDACÍ PANELY - BRÁNA WINDOWS FIREWALL.Je to firewall instalovaný společně se systémem.

hodnocení

Sem se na to díval ale vůbec nic mi to neříká. Mám o tom hledat nějaké další info nebo mě to nemusí zajímat. Jak teda mám naložit s těma programama?.?.?

vosikac*

Jak již píše "bena", nepoužíval by nelegální software , ve vašem případě Eset SS , vymazal bych ony tooblary , pokud používáte Google Chrome jako prohlížeč , tak si ho ponechte.Co se týče bezp. aktualizací, ty nemažte , každá má jistě své opodstatnění a s každou novou se určitě neinstaluje i ta předešlá.

Jako nástupce Es.Sm.Se. jsem i já použil Avast: slunecnice.cz/... a nemám sebemenší problém.Co se týče firewallu, mám od počátku na všech strojích ten windowsácký a v pohodě.Dokud vše jde jak má, tak do ničeho už raději moc nešťourám;)

hodnocení

Když já nevím jak poznat nelegální software. Nevím co jsou tooblary. Jako prohlížeč používám GůglChrom, nejvíc mi vyhovuje.

Když dám Explorer tak mi vyjede takováhle hrůza. *zed**zed*

doplněno 31.05.10 10:06:

Tou hrůzou samozřejmě myslím první 4 řádky.

Které programy můžu smazat? #14
hodnocení

A když dám Mozillu tak to je vlastně nedodělek Gůglu.

Které programy můžu smazat? #15

Toolbary jsou ty 3 zbytečné lišty nahoře na obrázku Internet exploreru. Dají se buď zakázat (pravé tlačítko myši) nebo lépe zcela odinstalovat. Stejně je patrně nepoužíváš.

hodnocení

Takhle nějak?.?.?

doplněno 31.05.10 10:12:

Vida, vida. Začínám se fakt lepšit. *smich*

Které programy můžu smazat? #16
bena*

Nelegalní softwrae je placený software, který jste nezaplatil, ale "ukradl". To znamená, že jste za něj nedal ani haléř, ale přesto jej používáte. Berte to s rezervou. Je to opravdu zjednodušeně napsáno. Nechci tím říct, že by jste kradl ;)

bena*

Psal jsem to. Firewall stáhnete tady → http://www.sunbeltsoftware.co...t-Personal-Firewall/Download/ nebo třeba tady → stahuj.centrum.cz/... nebo třeba tady → slunecnice.cz/...

NEZAPOMEŃTE SI PŘED INSTALACÍ SUNBELT PERSONAL FIREWALLU PŘEČÍST MALÝ NÁVOD → emag.cz/...

Toho Spybota jste si nainstaloval?

Ještě k tomu cracku. Odešlete mi na můj email honza.bencik@hotm/... zprávu (log) z programu.

Jak zacházet s programem HijackThis?

Stáhneme si program HijackThis (například zde → hijackthis.de/... a spustíme instalační program. Nyní proběhne instalace. Pak HijackThis spustíme a klikneme na Do a System scan and save Logfile. Nyní proběhne scan (test), který netrvá déle než 1 minutu, většinou je hotový za 20 vteřin. Po scanu (testu) se otevře Poznámkový blok. Obsah zkopírujeme a emailem odešleme na

honza.bencik@hotmail.compřípadně na freeware@okamzite.eunebo nokia9210i@howto.cz. Pak se na to mrknu.

Až pošlu výsledky, tak otevřete HijackThis a kliknete na Do a System scan only. Po scanu zaškrtnete to, co Vám bylo řečeno ať fixnete. Až bude vše zaškrtané, tak klikněte dole na tlačítko Fix Checked.

doplněno 01.06.10 15:38:

Ono je možné, že po cracku pro ESET NOD zůstal v počítači "bordel".

hodnocení

Bena, vím že ste to už psal.

Když tam Firewall mám, proč bych měl instalovat jinej.

Které programy můžu smazat? #17
sondaw*

lujsi, firewall ve Windows není moc dobrý, je opravdu lepší ho zakázat a místo něj stáhnout a nainstalovat jiný

doplněno 01.06.10 18:24:

Jinak aktualizace bych neodinstalovávala, každá z nich většinou opravuje nějaký problém. Aspoň já je tedy nechávám

bena*

Jak píše sondaw, firewall vestavěný ve Windows XP/Vista není moc dobrý. Kontroluje jen příchozí komunikaci, nastavení prakticky nulové, možnosti prakticky nulové. Doporučil jsem Vám Sunbelt Personal Firewall i s návodem jak ho nainstalovat a nastavit.

Aktualizace neodinstalovávat.

hodnocení

Beno, cítím problém.

Windows Firewall sem odinstaloval a nainstaloval Sunbelt Personal Firewall 4.6.1861. Teď ho mám na hlavním panelu vpravo vedle skajpu, pošťáka a jinejch. Blikají na něm střídavě zelený a červený kostičky. Když na něj kliknu pravým myšítkem a dám Registrovat tak to po mě chce licenční číslo. Co s tím?.?.? Navíc mi tam zůstala ikonka Výstrahy zabezpečení systému Widows a objevila se tam ikonka Java Update Available.

bena*

Řídil jste se podle toho návodu?

Registrovat firewall nemusíte. Pro domácí použití je zdarma. Občas jen vyskočí hláška, že chce registraci. Ignorujte to.

sondaw*
Zajímalo by mne, jak jsi odinstaloval systémový firewall?
Ta Ikonka Java Update Available tě upozorňuje, že je dostupná aktualizace Javy, tak Javu aktualizuj a upozornění zmizí. Ikonu firewallu, který jsi nainstaloval u hodin mít budeš, protože se spouští zároveň se systémem a chrání PC hned po spuštění (což je jeho účel)
Je potřeba si projít celý program, podívat se, kde co je případně si na netu najít popis a funkce, protože si myslím, že si s tím moc rady vědět nebudeš
S těmi soubory co se ti stále stahují je to divné, když na ten soubor klikneš pravým myšítkem a dáš vlastnosti, co se ti objeví?
Začalo to až po instalaci firewallu?
hodnocení

Napsal sem to špatně, jenom sem ho vypnul.

Ten Sunbelt Personal Firewall je na mě moc složitej. Asi se vrátím k tomu původnímu od Win.

Ty problémy nastaly až dneska. Pravým myšítkem to nic neukazuje.

Když najdu na tu šipku vpravo a zmáčknu otevřít ukáže se mi toto.

Které programy můžu smazat? #18
hodnocení

A když zmáčknu to otevřít tak toto.

Které programy můžu smazat? #19
hodnocení

Vyzkoušel sem všechny možnosti ale neotevřelo se to nijak.

sondaw*

No s tím firewallem jsem si to myslela, myslím, že není zrovna jednoduchý, když se v tom člověk moc nevyzná

S tím souborem jsem nemyslela otevřít, jen jestli přes pravé tlačítko nejsou nějaké informace, otevřít nepůjde

Může mít souvislost s tím firewallem, když se objevil až po jeho instalaci, přijde mi, že se pokouší stáhnout nějaký soubor a nedostahuje ho

hodnocení

To je hrůůůůza. *zed*

Celej den mi poradte.cz nejde. Konečně až teď to zase jde. Nevím čím to je, ale vypadá to že se to stalo hned potom co jsem něco odinstaloval a potom zase nainstaloval. Pokaždý když sem kliknul na poradte.cz tak mi vyjel soubor kterej nešel v ničem otevřít.

Které programy můžu smazat? #20
hodnocení

Teď mi ten soubor vyjel i když sem už byl na poradte.cz a klikal sem na Seznam rubrik.

Které programy můžu smazat? #21
bena*

To mi včera taky dělalo. Asi interní chyba na Poraďte.cz.

hodnocení

Nejhorší je, že mi to dělá i když najedu na ikonu na liště záložek nebo na gůglu na hlavní název stránky.

doplněno 03.06.10 10:14:

Když na gůglu najedu na podrubriku tak mi to jde.

Které programy můžu smazat? #22
bena*

To byla interní chyba. Tak třeba podrubriky ty šly, ale hlavní stránka ne a zobrazovalo se tam to.

Co se týče firewallu - jak chcete, ale drtivá většina, co jsem Sunbelt Firewall doporučoval, tak si projeli návod, pak ho nainstalovali, nastavili a někteří mi dokonce řekli, že si ho chválí.

Nebyla to interní chyba, mělo to souvislost s opatřením proti ddos a taky změna dns... Čili problém byl většinou na routerech, cache prohlížečů atd- to byl stav od cca jedenacti večer. Předtim toho bylo vic :)

bena*

Dobře. Vy jste "sysel", tak máte o tomto přehled, co se na Poraďte děje ;)

Ještě jsou u některých uživatelů problémy a to může být to co nespadá do mého většinou :) Ale vše je kvůli úpravám proti útokům ;)

hodnocení

Nevím jestli to souvisí ale v mejlu mi nejde otevřít adresář?.?.? *zed* Do dneška to nedělalo.

hodnocení

Jak mám na stránce 2-3 to několikrát se opakující Security Update for Microsoft a na stránkách 4-9 ty různýAktualizace, co s nima mám dělat neměl bych ty starší taky odebrat?.?.? Jinak ten 1. obrázek z Dokumentů sem si vytvořil sám pokaždé když sem něco nového instaloval... Podle mě je tam kromě aktualizací a těch pár počátečních programů všechno.

Aktualizace si tam určitě nechej nainstalované. To že jsou starší nehraje roli. Nainstalované být musí.

S tím souborem, co se ti chce stáhnout na Poradte.cz nejsi sám. Jedná se o chybu v kodu na stránce a jak bude mít Admin čas, dá to dopořádku.

No uvažuj, odškrtni nahoře tu fajfku- zobrazovat aktualizace ;)

hodnocení

To už sem taky udělal.

Pořád mi ale na mejlu nejde otevřít adresář . *zed**zed*

sondaw*

Jaký program - Outlook? Nebo kde adresář, myslíš tím kontakty?

hodnocení

Na seznamu adresář.

Které programy můžu smazat? #23
sondaw*

Po straně v té nabídce taky nejde otevřít? Máš ho vytvořený?

hodnocení

Na boční straně mi adresáře jdou otevřít normálně.

Když najedu na kolonku Napiš Email a na Komu(To): tak mi nejde otevcřít adresář kterej sem na kresbě označil červeně.

hodnocení

Teď sem navíc zjistil že mi nejde na nova.cz přehrávat žádný video ... *zed* Pomóóóóóc.

marenka*

A nepíše ti to, že chybí ten a ten přehrávač?

sondaw*

Luis, myslím by bylo nejrozumnější, kdyby se ti podíval na PC nějaký známý, který s počítačem umí, ukázal ti kde co je, jak nastavit, co odinstalovat nebo případně naopak nainstalovat. Těch problémů s počítačem místo aby ubývalo, tak je to přesně naopak.

Nejde o to, že bychom neporadili, spíš o to, že podle mne máš systém hezky dovrtaný a nevíš si s ním rady, chce to někoho zkušeného, který ti ukáže všechno, co potřebuješ a dá ti systém do funkčního stavu

marenka*

Sondaw *palec* Mě to napadlo už včera, že napíšu aby si Luis nechal udělat čistou přeinstalačku. Máme takhle kolegu v práci, nedávno si koupil notebook a má přikázáno volat, kdykoli si nebude vědět rady, něco instalovat a tak. Občas ho přinese a pohoda. Myslím si, že do půl roku už si poradí sám, my jsme takhle taky začínali. ;)

hodnocení

Mařenko nic takovýho mi to nepíše. Včera sem se chtěl na něco podívat na čt.cz a tam mi to napsalo že to chce nějakej plug-in ať si ho stáhnu. Tak sem si ho stáhnul a šlo to v pohodě.

Nejhorší na tom je, že než sem začal na rady rádců z našeho fóra něco odinstalovávat tak šlo všechno OK. *plac*

marenka*

Luisi, přečti si pořádně první odpověď od Vosikace. Dál už ti všichni radili s nejlepším vědomím a svědomím, že ti to nejde. Pak říct, že ti to vlastně rozštípali... to snad néé, chytni se za nos ju? *mala*Nech si to přeistalovat, stejně už tam máš hromadu svinčíku z programů na nic, každá instalačka a odinstalačka ti zanese systém. Pak si tam dávej jen programy které fakt využiješ, při instalačkách dávej pozor na zaškrtnutá okýnka na toolbary a změny domovských stránek- to se nabízí v 80%. Dej si CCleaner, Open Office, nebo Microsoft Office, antivir a přehrávač WMP budeš mít s Windowsama dohromady. Vyber si jeden prohlížeč na net, Java a Adobe se ti taky brzy nabídnou sami a máš klid. Já si třeba relaxuju u her, ale na druhou stranu je mi nad slunce jasné, že při výměně cca 10té hry za jinou půjde plynulý běh systému do kytek. Ale to už činím s vědomím, že do roka - dvou budu překopávat OS.

hodnocení

Začínám silně přemejšlet o tom že do kompu začnu vracet to co sem tam měl než sem založil tuhle otázku .*klik**klik**klik*

sondaw*

Luisi, jistě můžeš vrátit všechno, co jsi tam měl, ale věř, že tím to není. Programy, které používáš mám některé taky, žádný tollbar k němu nemám nainstalovaný, nikdy jsem ani neměla a problémy s PC nemám. To, co jsme ti poradili jsou nadstavby těch kterých programů, které na chod dotyčných programů nemají nejmenší vliv a už vůbec ne na systém, který naopak více zatěžují. Ale udělej co uznáš za vhodné, problém je na 100 a jedno procento někde jinde

doplněno 05.06.10 09:29:

Sice je pravda, že bývá pravidlem nešťourat do toho, co funguje, ale mít v počítačei spoustu nepotřebných a systém zatěžujících programů není to nejlepší řešení. A programy, o kterých vůbec netušíš k čemu je máš, tak přece není problém napsat do vyhledávače název a najít si, o co se jedná. Aspoň tak bych postupovala já

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]