Nejste přihlášen/a.
Mám od listopadu nový počítač s Windows 11 Pro. Po prvním spuštění a ponastavovaní toho Windows mi to nabidlo aktualizaci což jsem nechal provést. Nyní bych měl mít podle toho co mi ukazuje winver.exe mit verzi Windows 11 23H2. Když si nechám vychledat aktualizace tak mi to vychledá a nabízi aktualizaci 24H2 a někdy 25H2. Když kliknu na "Stáhnout a nainstalovat" tak se nic nezačne stahovat a nic nenainstaluje a po chvíli se to zruši. Zkoušel jsem to už vícekrát, ale vždy je to se stejným výsledkem. Někde jsem četl, že aktualizace na 25H2 vyžaduje mít předtím nainstalovanou 24H2, ale ani na tuto mi nejde Windows aktualizovat. Zajímá mne proč mi nejde stáhnout a nainstalovat aktualizace a co s tím tak abych mohl Windows aktualizovat.
Dobrý den,
osobně bych to nejradši vyřešil novou, čistou instalací - obzvlášť, je-li to systém, který byl na počítači z výroby.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.