Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aplikace Windy počasí - poloha - kamarád- Slovinsko?

Od: vlsta2® odpovědí: 0

Zdravím Vás všechny..

dotaz rozvinu dále více, ale otázka, proč mi aplikace Windy na počítači (Mac OS), ukazuje při otevření polohu kamaráda který jel na motorce spolu s dalšími na dovču, jeho polohu?

Musím říci, že jeho poloha se mi ukáže jen při otevření aplikace, kde asi mnozí vědí, že se ukáže jakoby celá Evropa a pak se roluje blíže. Ale tu tečku tam vidím, přidám záznam obrazovky. Ale neděje se to na iPhone, ale jen na počítači.

Ale.. jakmile samozřejmě přiblížím místo, tak mi mezi tím (během cca 2-4 sekund) přeskočí poloha tam kde jsem, v ČR já.

Nechápu to sledování? Čeho a koho?

Dodám, třeba to není důležité.. Kamarád má iPhone, já také, starší. Když odjížděl v pátek 5.9. ukazoval mi polohu na mapě od google kam pojedou. To bylo vše. Mezi těmito dny mi jeho manželka přeposlala foto kde jsou a nějaké videa. Dále, jsem si s ním včera poprvé večer zavolal videohovor přes WhatsApp. Dnes dopoledne jsem mu volal přes normálního operátora, mám T-Mobile, on má O2. Je v EU, takže jsem ani nechtěl použít ten WhatsApp.

A jelikož často sleduji vývoj srážek a počasí, od té doby, ode dneška, jak jsem řekl na začátku, otevřu Windy na počítači a vidím jeho polohu. Jakmile začnu přibližovat blíže mapu, poloha přeskočí tam kde jsem, zkrátka doma u nás.

Stalo se vám toto někdy?

Ještě připojím, že nemáme a nikdy jsme neměli spolu propojené telefony nebo jakékoliv sdílení.

Aplikace Windy počasí - poloha - kamarád- Slovinsko?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]