Nejste přihlášen/a.
Původní název otázky: Jak si stěžovat na špoatnou aplikaci?
Od: milanp® odpovědí: 20 změna:Kvůli nejmenovanému potravinovému řetězci mám nainstalovanou jeho aplikaci. Problém je, že se strašně dlouho spouští - dlouho to trvá.
Dá se někde si stěžovat?
Dobrý den, no, stěžovat si možná u toho řetězce, ale až se vyloučí, že je závada u Vás. Nejde tedy o program, ale aplikaci? A zřejmě pro OS Android v mobilu? V Nastavení najděte Aplikace/Správa aplikací a u té problémové vymažte data i mezipaměť - a zkuste aplikaci znovu spustit, jestli bude rychlejší. Zdravím!
milanp - dobře. Tak nejde o PC, ale mobil. Moji radu jste dostal, rychlost Vašeho telefonu mě nezajímá.
milanp - jste v pořádku? Zatím všechny Vaše dotazy zde položené měly "hlavu a patu", ale dnes jste mimoň.
ale vždyť si dělám UU
(vysvětlení: UU znamená pr*el )
Tuto svoji srandu na adresu milancukrar nevyvážíte ani velkým pekáčem správňácky prosmaženýma chutňoučkýma šťavnatýma řízkama.Proč si děláte srandu z jednoho mála slušnýho ( teda oni jsou slušní všichni ),ale milancukrár je z těch hodných.Já jsem rebel od začátku,ale to se tady ví.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.