Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si stěžovat na špatnou aplikaci?

Původní název otázky: Jak si stěžovat na špoatnou aplikaci?

Od: milanp® odpovědí: 20 změna:

Kvůli nejmenovanému potravinovému řetězci mám nainstalovanou jeho aplikaci. Problém je, že se strašně dlouho spouští - dlouho to trvá.

Dá se někde si stěžovat?

zámek
milancukrar uzavřel tuto otázku

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Můžete zkusit zákaznickou linku, každopádně to bude nejspíše k ničemu. Také záleží jaký máte telefon, pokud je to už starší kousek tak si třeba s aplikací nemusí tak rychle poradit.
hodnocení

Telefón mám rychlý *cert*

hodnocení

3x
Na google play máte u aplikace jak možnost psát recenze, tak emailový kontakt.
Mimochodem, jaký máte telefon?
doplněno 08.08.25 16:34: Ano, přeně toto napište do mailu vývojářům té tajné aplikace: "Telefon mám rychlý, ale aplikace je pomalá! A nyní již máte dostatek indicií.." :-D
hodnocení

Telefon mám rychlý *afro*

hodnocení

3x

Tak řetězec jmenujte, třeba se ozve někdo, kdo to má stejné, nebo i pomalejší Jako že někdo udělá aplikaci a jinému se nelíbí jeho práce?

Stěžovat si můžete všude, i zde, ale k ničemu to nebude. Přeci nepředělají aplikaci kvůli Vám.

hodnocení

Telefon mám rychlý *vtip* *cert* *smich* *smich* *smich*

Já se neptal na Váš telefon, ale na něco jiného.

Nebo to odpovídá automat?

hodnocení

ale vždyť si dělám UU

(vysvětlení: UU znamená pr*el )

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, no, stěžovat si možná u toho řetězce, ale až se vyloučí, že je závada u Vás. Nejde tedy o program, ale aplikaci? A zřejmě pro OS Android v mobilu? V Nastavení najděte Aplikace/Správa aplikací a u té problémové vymažte data i mezipaměť - a zkuste aplikaci znovu spustit, jestli bude rychlejší. Zdravím!

doplněno 08.08.25 15:47:

milanp - dobře. Tak nejde o PC, ale mobil. Moji radu jste dostal, rychlost Vašeho telefonu mě nezajímá.

doplněno 08.08.25 16:50:

milanp - jste v pořádku? Zatím všechny Vaše dotazy zde položené měly "hlavu a patu", ale dnes jste mimoň.

hodnocení

Telefón mám rychlý *houpy*

hodnocení

2x

1- Telefón mám rychlý *cert*

2- Telefon mám rychlý *afro*

3- Telefón mám rychlý *houpy*

4- Telefon mám rychlý *vtip* *cert* *smich* *smich* *smich*

.

Telefo/ó/ n máš rychlý. Za kolik hodem vpřed uletí vzduchem deset metrů? Jeden turnus z tábora se vrátil a nastoupil další.Obyčejnej troll.

hodnocení

Telefon mám rychlý *smich*

Telefon asi máte rychlý ale o tom druhém lze pochybovat...

hodnocení

o tom druhém telefonu nemusíš pochybovat. Je to totiž tlačítkáč *smich*

hodnocení

0x
Zajímavé, já mám telefon pomalý a mně funguje appka normálně.
Asi hodně sluníčka a pivečka, že?
hodnocení

to má být na mě? *znalost*

Ano prosím.:-P
08.08.25 17:23
hodnocení

*cert**andel**afro**slunce*

hodnocení

0x

ale vždyť si dělám UU

(vysvětlení: UU znamená pr*el )

Tuto svoji srandu na adresu milancukrar nevyvážíte ani velkým pekáčem správňácky prosmaženýma chutňoučkýma šťavnatýma řízkama.Proč si děláte srandu z jednoho mála slušnýho ( teda oni jsou slušní všichni ),ale milancukrár je z těch hodných.Já jsem rebel od začátku,ale to se tady ví.

hodnocení

Trocha srandy neuškodí.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]