Nejste přihlášen/a.
zdravím
mám stránky, kde mám vytvořený rezervační systém. Klient vyplní udaje a odešle. To se všechno pošle na email, vedený u stejného poskytovatele jako web. Jenže v webmailu všechny tyto emaily z rezervačního systému skočí do spamu, nic nezůstane v doručených.
komunikoval jsem problém s podporou hostingu, veškeré DNS záznamy jsou nastaveny v pořádku. Ale problém je v return_path.
rezervační system je psaný v kodu php. Toto mi kdysi tvořil na zakázku borec, který už bohužel delší čas nekomunikuje, proto hledám někoho, kdo by se vyznal. Dle podpory bude problém někde v kodu mail. Ale toto je pro mě složité, nevyznám se v tom.
našel by se někdo, kdo by se na to kuknul? samozřejmosti bude se na odměně dohodneme, pokud neřeknete jinak. Domluva by byla vnitřní poštou nebo mejlem, ať to tady nespamujeme.
děkuji Vám za pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.