Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s účtem na fb/insta

Od: frantusmaximus odpovědí: 0

Zdravím, měl jsem takový problém že se mě někdo naboural do účtu (fb) a od té doby je prostě něco špatně.

Chtěl jsem si založit záložní fb ale vždy po nějaké době mi to bez důvodu smazaly, s podporou není možné se domluvit. Účet na instagramu mě ani nejde vytvořit.

Měl jsem starý pc kde se to dělo a na novém je to stejné, počítám ze mě mají nějakým způsobem zaškatulkovaného ( IP? nebo jak jinak?), pravda že jsem se přihlásil na svůj účet který jsem používal i na starém pc.

Co vše mě může detekovat? Může třeba také wi-fi?

Co mám udělat abych se toho zbavil a mohl založit nový účet bez rizika opětovného smazání?

Jinak ty problémy mám s fb a insta což jestli se nepletu je pod jednou střechou že ano? jaké soc sítě nejsou po stejou střehou?

Nakonec jen dodám že se v tomhle absolutně nevyznám ale fakt už mě to nebaví.

Předem díky moc za odpovědi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]