Zdravím. Chtěl bych se zeptat jestli je možné na Playstation 5 hrát nějakou hru jakoby ve dvou hráčích zvlášť... Uvedu příklad - základní hra kterou asi každý zná je Astro playroom - zde tedy hraju nějaký čas uloží se data a když příště zapnu pokračuji kde jsem skončil, ale když bych chtěl aby přítelkyně hrála od začátku a ne tam kde jsem skončil já, tak jak to udělat? Mám jen jeden účet a když zapnu hru zeptá se mě jestli chci pokračovat - když dám ano pokračuji tam kde jsem skončil, když dám ne tak mi to napíše že veškerá data se vymažou a začnu tedy úplně od začátku - zde je tedy má otázka jde to tedy nějak udělat abych já mohl pokračovat kde já skončím ale přítelkyně začala od začátku aniž by se vymazala ty data? Doufám že jsem to dostatečně vysvětlil popsal co bych chtěl Díky za rady doplněno 02.01.24 00:40: Ještě doplním, jestli to jde i u jiných her - zatím se mi zdá, že všude narazím na to stejné... Pokračovat nebo smazat všechna předchozí data. A když už se takto ptám a bude tu někdo kdo poradí tak když budu chtít hrát nějakou hru ve dvou tak se musí nějak přidat účet nebo stačí že mám jen dva ovladače a když bude hra pro dva tak zvolit hrát ve dvou a samo se to už nějak připojí? Když jsem přidal druhý ovladač tak se vždy jen nastavil jako hlavní ten který jsem stiskl... Takže to taky prosím o nějakou radu, díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.