Nejste přihlášen/a.
Windows 11 Pro x64. Mám nainstalovaný Micr. Office Professional Plus 2021. Aplikace je aktivována. Bohužel nejde mi nikde vypnout "předpovídání"-predikce. Pokud použiji Ecs, tak to zmizí pouze na okamžik. Pokud chci ve Wordu přeložit text, tak se zobrazí toto okno viz. př.
Připojený jsem. Když ale použiji na tom samém NB druhý účet, tak se aplikace chová normálně a vše je funkční. Co s tím můžu udělat?
Tak predikci se mi podařilo vyřešit. V nastavení win zvolit čas a jazyk a zde zrušit zatržení "Zobrazovat návrhy tectu při psaní na fyzické klávesnici"
Tak predikci se mi podařilo vyřešit. V nastavení win zvolit čas a jazyk a zde zrušit zatržení "Zobrazovat návrhy tectu při psaní na fyzické klávesnici"
![]() |
čas a jazyk.docx | 84.62 kB |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.