Dobrý den, Mám problém u herní sestavy acer aspire tc-886 gaming s nvidií gtx 1660. Mám podivný problém, když hraji starší hry jako half life 2 tak po načtení pozice se počítač restartuje. Pak zase Hra běží hodiny bez problému. Když ale hraji Black mesu tak mi hra nespadne ani jednou. A to při novějšich hrách hučí chladič grafiky a hra stále běži. A při hl2 ani náznak teploty aji jsem koukal na monitoring. Při práci na internetu nikdy žádný problém. A při restartu žádná chyba jen restart pc. Někdy se ještě ozve bzučení v pc dokud nerestartuji. Zkoušel jsem silnějši zdroj ale problém je stejný. Napadlo mě jestli nemám problém v síti mám ješte starou elektroinstalaci :D . Jinak nevím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.