Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrome má problém NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

Od: jericho odpovědí: 4 změna:

Uměl by mi někdo poradit s mým problémem s google chrome prohlížečem? Jde o to, že najednou mě nechce pouštět na různé webové stránky. I taková stránka jako je seznam má problém, že nenačte hodně obrázků a v adrese je přeškrtnuté https (i tato stránka to tak má). Jine nechce načíst, ale napíše toto:

Vaše připojení není soukromé

Útočníci se mohou pokusit odcizit vaše údaje na webu ... (například hesla, zprávy nebo informace o platebních kartách). Další informace

NET::ERR_CERT_DATE_INVALID

Musím kliknout na: Rozšířená nastavení a pak na: pokračovat na web ...

Druhý prohlížeč firefox nemá žádný problém tím asi odpadají problémy s připojením k internetu.

Začalo to zlobit z ničeho nic. Jeden den ok a další tohle. Zkusil jsem odinstalovat chrome a nainstalovat znovu a nepomohlo.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Přečtěte si článek a diskuzi : zive.cz/... Nefunguje vám dnes Slack nebo jiný web? Za vše může konec jednoho kořenového certifikátu.

jericho
hodnocení

Díky za odkaz. Jeden z komentářů s odkazem pomohl a problém vyřešil.

frcik
hodnocení

0x
Mám shodný problém, reinstal prohlížeče nepomohl, stále stejné... stránky jako novinky.cz, sbazar.cz a mnoho dalších stejná chyba... NET::ERR_CERT_DATE_INVALID. Datum je OK, ale certifikát se tváří, že je KO ale datumově to nesedí. Přejcházím na Mozillu, tam mi jede vše.
jan*

Odkaz Na vyřešení tvého problému,,,z google? Adresa: stephenwagner.com/...

isrgrootx1.der1.39 kB
isrg-root-x2.der543 b
lets-encrypt-r3.der1.31 kB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]