Nejste přihlášen/a.
Uměl by mi někdo poradit s mým problémem s google chrome prohlížečem? Jde o to, že najednou mě nechce pouštět na různé webové stránky. I taková stránka jako je seznam má problém, že nenačte hodně obrázků a v adrese je přeškrtnuté https (i tato stránka to tak má). Jine nechce načíst, ale napíše toto:
Vaše připojení není soukromé
Útočníci se mohou pokusit odcizit vaše údaje na webu ... (například hesla, zprávy nebo informace o platebních kartách). Další informace
NET::ERR_CERT_DATE_INVALID
Musím kliknout na: Rozšířená nastavení a pak na: pokračovat na web ...
Druhý prohlížeč firefox nemá žádný problém tím asi odpadají problémy s připojením k internetu.
Začalo to zlobit z ničeho nic. Jeden den ok a další tohle. Zkusil jsem odinstalovat chrome a nainstalovat znovu a nepomohlo.
Přečtěte si článek a diskuzi : zive.cz/... Nefunguje vám dnes Slack nebo jiný web? Za vše může konec jednoho kořenového certifikátu.
Odkaz Na vyřešení tvého problému,,,z google? Adresa: stephenwagner.com/...
![]() | isrgrootx1.der | 1.39 kB |
![]() | isrg-root-x2.der | 543 b |
![]() | lets-encrypt-r3.der | 1.31 kB |
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.