Zjistil jsem na m.facebook.com v firefoxu pro android takovou zvlastnost... Kdyz mam taby otevrene v anonymnim okne a otevru fb (url vyse)prihlasim se a neco delam a pak tab zavru tak pri dalsim opetovnemotevrenim.facebook.com jsem neprihlasen. Pritombrowser furt je spusten s trmi jinymi anonymnimi taby nadale... Proc seto takto chova? Napriklad u poradte.czjsem prihlasen i kdyz aninymni tab poradte.cz zavru (prohlizec ne). U poradte.cz tomu rozumim, zavru tab, ale browser vc. Jinych anonymnich tabu je furt spusten, pamatuje tedy cookies (neni duvod je mazat, snad mozna jen kdybych zavrelvsechny anon.taby by se mohlo povazovat hypoteticky za ukoncni anonymniho rezimu, ale tak tomu neni) Nicmene proc ale dojde k nutnosti novemuprihlaseni u m.fbook.com? Kde je rozdil, kdyz jedina vec v postupu je zamena poradte za m.fb.com? Me snad napada jedna vec ale to bych potreboval od nejakeho experta vysvetlit ,ze facebook mozna pouziva local/session Storage, ktera se vyprazdnuje podle jinych reguli nez cookie uloziste a zaroven fcebook tedy drzi a kontroluje "session"navic i podle tohoto storage. doplněno 01.08.21 13:52: Dokonce na to ani nemá vliv Obazovka "zapamatovat toto zařízení (url m.facebook.com/... a m.facebook.com/... Myslel jsem že třeba "teď ne"mohlo za tu anomálii , ale dal jsem "OK"ale bezzměny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.