Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doména a hosting zdarma k analýze prokliků

Od: davidmrazek odpovědí: 0

Dobrý den, chtěl bych si nechat sledovat prokliky z mého ig na stránku, která mi nepatří (jedná se o affiliate).Vím že to umožňuje bitly ale tam jsou na prokliky limity a to placené by se mi moc nevyplatilo.

Placený hosting by byl k tomuto účelu zbytečnýPřehled mi nejvíc vyhovuje u google analytics.

Tak mě napdalo, že bych si zaregistroval nějakou doménu zdarma a to buď tk nebo cz druhého řádua zřídil si nějaký hosting zdarma, kde bych pouze vložil ten google analytics a po jedné sekundě bybyl uživatel z této mé stránky přesměrován na ten cílový web a tak by se i zalogoval.

Používáte někdo nějaký free hosting a doménu k podobnému účelu.

Mohli byste mi nějaký free hosting doporučit?

Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]