Nejste přihlášen/a.
Prosím o doporučení lehkých kancelářských sluchátek.
Mám doma z práce - Microsoft LifeChat LX-3000. Tato mne tlačí na uších a jsou velmi nepříjemná kvůli nutným brýlím.
Vyzkoušel jsem si obyčejná sluchatka.heureka.cz/... - tato jsou jemná na uších, netlačí, zvuk je dostatečný pro mé účely. Poslední dobou si ale u některých hovorů stěžuje druhá strana, že mne slyší velmi málo až vůbec - "z dálky".
Ve W10 mám nastaveno vše na max. hlasitost, mikrofon jsem procházel ve všech možnostech nastavení, vyzkoušel jsem i jiné alternativy (extra mikrofon, jiná sluchátka)... Ale nic nepomáhá tak, jak bych si přál.
Existují nějaká sluchátka s možností nastavení hlasitosti mikrofonu? Případně s nějakým lepším příjmem, aniž bych mikrofon skoro polykal...
děkuji za doporučení či radu v nastavení
Tak jsem našel ještě jednu maličkost, kde se dá pohýbat s nastavením - vypadá to trochu líp, to bude stačit. Zůstanu u sluchátek za 69,-Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.