Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Discord překrytí zvuku

Od: andrea230719* odpovědí: 0
Ahoj, mám problém s Discordem. Když telefonuji a někdo mluví, ukazuje se u mé profilovky někdy zelené kolečko- že také mluvím. A když volám na Discordu a zároveň mívám schůzku na Microsoft Teams-na Discordu mám zaplý mikrofon a na Teams někdo mluví, tak u mě pořád svítí zelená kolečko,že ode mě jde nějaký hlas a ostatní na Discordu, kteří jsou také na Teams ve schůzce, kvůli tomu slyší 2x, jednou z jejich PC a jednou ode mě. I přesto, že mám sluchátka a tudíž by zvuk měl jít jen do sluchátek, tak to jde i na ten discord. Vůbec se nevyznám v nastavení Notebooku(Asus) nějaké rady? Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]