Nejste přihlášen/a.
Moje kamarádka NIkol má W7 a nemůže přijít na to kde se nastavuje ovládání hlasitosti mikrofonu, aby se slyšela když mluví do mikrofonu. Prošel jsem s ní veškeré nastavení zvuku, které je pod ikonou reproduktoru na liště dole vpravo. Nenašli jsme nic takového jak mám já na Windows XP, protože na XP mám toto - kliknu na ikonu reproduktoru->Ovládání hlasitosti. Otevře se okno. Vyberu nabídku Možnosti. Směšovací zařízení vyberu Realtek HD Audio Input a tam jsou tři ovladače na vnější zdroj, hlasitost mikrofonu a směšovač stereo. Takže po odsouhlasení se to dá regulovat.
Pak mám ještě software základní desky Ausu a tam to máte dole viz obrázek.
Věděli byste zda to na W7 jde otevřít podobný ovladač hlasitosti microfonu? Umíme nastavit hlasitost vstupu to ano. Viz druhý obrázek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.