Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hacknutý Facebook

Od: dbednarik* odpovědí: 0

Dobrý den, včera 15.11.2020 jsem se naposledy dopoledne připojil na fb. potom už byl FB v mém telefonu odhlášení. Přihlásit se nebylo možné. stále mi psal že mám staré heslo. Ihned jsem to šel zkusit na počítač a taky odhlášeno. na emailu jsem si všim zprávvy že někdo změnil heslo a pro potvrzení potřebovval kód z emailu. Takže nejspíš i na email se dostal. No zkoušel jse všelijak proklikat obnovení hesla a vždy to napsalo jen že to pošle obnovovací kód na email který nebyl můj. Jednou mi i ten email vyskočil a ihned jsem ho ofotil.

Nyní nevím co dál. Už jsem posílal na podporu FB můj řidičský průkaz a požadavek na vrácení hacknutého účtu který má přepsaný email. Ale to můžu čekat taky několik let...

Máte nějaký nápad co dělat? Něco efektivního? Kamarádka říká jít na policii. FB profil mám možná 1 let a je opravdu obsáhlý co se informací týká. Dále jedině najít nějakou dobrou podporu nebo nějaké páky jak to získat zpět. Mám IP adresu a email toho hackera ale IP může být uplně jiná to chápu...

Děkuji za každou radu ! Heslo na email jsem si okamžitě změnil a nastavil dvoufázová ověření.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]