Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

My Google Maps & Google Api - nemáte někdo zkušenosti?

Od: elisa24® odpovědí: 0

Dobrý den,

mám v Excelu databázi a potřebovala bych dané údaje zobrazit do mapy. Zkoušela jsem My Google Maps, ale nevím, jak se tam udělají následující věci:

1) filtrování jako v Excelu

Potřebovala bych tam nějaký panel, který by filtroval data podle sloupečků v té databázi nebo podle určitých rozsahů hodnot

2) export do Excelu dle filtrování

Na tom panelu by se nějak vyfiltrovalo, jaká data se mají zobrazit a to by se pak exportovalo zpět do Excelu (nějaká data by se tedy smazala oproti tomu importovanému .xlsx souboru)

Je k těmto cílům třeba Google Maps Api? Koukala jsme na pár videí, ale moc jsem to nepochopila. Jde to použít s jakýmkoliv jazykem? Viděla jsem třeba Python a vytvořil se obrázek. Potřebovala bych ale asi .html stárnku, nebo něco, aby to fungovalo jako mapa (jako to My Google Maps). V žádném videu jsem nenašla kompilaci toho zdrojového kódu nebo detailnější návod, jak se dostat k outputu. Nebo šlo by to nějak doprogramovat do My Google Maps? Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]