Nejste přihlášen/a.
Prosím o info ohledně pošty Microsoft Outlook. Zaregistrovala jsem se Emailem a heslem na nějakých e-shopech a jiných webech. Přes ně mně vnikl hacker, vir, trojan nebo jiná veš do pošty, což se projevuje neustálým vyskakováním okna s hláškou : " Zadat heslo k síti, Zadejte své uživatelské jméno a heslo". Při mém pokusu věc řešit na mě nějakým zázrakem vyskočil seznam těch webů, u nichž jsem se zaregistrovala, a to s oznámením, že právě s nimi mám ten "problém". Tak jsem registrace u nich zrušila, ale, myslím, že se mně to nepovedlo u všech (např. Aliexpress apod.), a současně jsem změnila heslo u svého Emailu. A předmětné okno konečně přestalo vyskakovat. Nicméně jsem nyní, po asi 3 dnech, otevřela, nic netuše, asi některý web z těch mnou zřejmě "neopravených" (možná je vinen Aliexpress, Wish či jiný) a okno s výše uvedenou hláškou o zadání hesla a jména začalo znovu vyskakovat. Jenže teď už nemám ten dříve na mě náhodou "vyskočený" seznam webů, u nichž bych měla zrušit registraci. Nevíte, kde jej zase najdu? Díky předem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.