SDobrý den, nevím zda je chyba v mém přímači nebo v obslužnémsoftwaru nokia pc suity, ale jde o to, že pro zjištění kreditu používám *101# . Vyťukám to na klávesnice telefonu a zmáčknu tlačítko pro zahájení hovoru ** . A vidím progressbar "Sending service command" místo obyklé bubliny jako by byla při normálním hovoru Ovšem když mám připojený telefon přes nokia pc suity , tak jsem chtěl zkusit zjistit stav kreditu z počítače - měl jsem uloženým kontakt *101#, ovšem když z počítače ho vytočím, tak se to odesílá jako běžný hovor v bublině je číslo *101# a ozývá se mi z telefonu sexy hlas mladé paní, že vytáčím číslo ve špatném formátu (pro experty, hovoru neubíhá čas, takže je to něco jako vyzváněcí melodie, tón nebo oznámení že dotyčný mluví, je nedostupný nebo neexistuje číslo). Jako bonus, když se podívám do Protokolu, tak tam vidím hlasový hovor o délce 00:00:00 a světe div se atribut číslo je prázdný. - Naopak, když se na kredit dotazuji (úspěšně) z telefonu, do Protokolu ani do záznamu vytočených čísel se nic neuloží. Jak to opravit, abych mohl zjistit kredit i přes program nokia pc suity? ** (Poznámka bokem - nesousiví s dotazem - nebo místo zeleho tlačítka stisknu levé funkční tlačítko pro místní nabídku a hned vidím že je tam první možnost Send service sommand, takže telefon hned ví, že nejde o běžné telefonní číslo, kdybych zatal běžné telefonní číslo z číslic, tak se v místní nabídce ukáže Call) PS: ten nadpis jsem nezmršil takto já, ale to se stalo až po vložení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.