Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvuk ve hře The Sims 3

Od: falli odpovědí: 0

Zdravím, potřebovala bych poradit. Dneska ráno jsem spustila hru The Sims 3, ale musela jsem odejít, avšak nechtěla jsem čekat, až se hra načte a pak ji ukončit, tak jsem spustila správce úloh(abych se ze hry dostala na plochu) a hru jsem nechala běžet v pozadí, na monitoru šla vidět jen plocha. Zvuk však šel normálně. Na počítači se mezitím nějakou dobu pracovalo. Když jsem klikla na ikonu hry na liště, abych ji spustila, vše běželo normálně, ale bez zvuku. Zkusila jsem hru vypnout a zapnout, i restartovat pc, ale bez úspěchu. Doplňuji že hru mám jen stáhlou, ale už asi 5 let a nikdy se mi to ještě nestalo. U všech ostatních her a videí zvuk běží.

Byla bych vděčná za jakékoliv řešení či jen radu. Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]