Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

C-tech wlm-02

Od: sandokan® odpovědí: 0

Ahoj, koupil jsem bezdrátovou myš C-TECH WLM-02 a i když připouštím, že návod není zcela nutný, přesto by se hodil.
Nevěděl byste někdo kde by se dal splašit?

Například na obalu je uvedeno, že má 5 tlačítek a v reklamách mluvěj o 6ti tlačítkách. ... Tedy 6 tlačítek, ale na to 6. jsem přišel spíše omylem :( Teprve když jsem dost dlouho ždímal strejdu googla, tak jsem si přečetl, že obal obsahuje návod. Takže obal prožil trojité otočení kosojehlanu, než jsem nalezl 2 příbalové letáky, které jsem považoval za reklamu na nějaký jiný nesmysl :-\ A na něm je trochu použitelný jenom bod 3., kde je Uvedení do provozu -typu vyčkejte dokončení instalace. No a pak už je tam jenom odkaz na c-tech.cz./... Tam jim ale zase nefunguje vyhledávání :-o

A nevěděl by někdo, jestli by USB dongle fungoval i s jiným zařízením (klávesnice/myš)? Dík :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]