Ahoj, plánuji si pořídit karaoke. Jen základní (využití párkrát do roka na nějaké té oslavě/party), nic drahého. Teď jsem pár hodin (na mobilu) studoval zapojení. Pochopil jsem to správně? Bude tohle fungovat? Zdroj zvuku i obrazu bude notebook, třeba YouTube karaoke, to je fuk. Přes výstup 3,5mm (kabel 3,5mm <---> 2x cinch) bude zapojen do cinch audio vstupu na karaoke mixu. Video cinch žlutej na karaoke mixu zůstane prázdnej. V mixu se smíchá zvuk z notebooku se zpěvem přivedeným jedním (či oběma) z dvojice připojených mikrofonů. Takto smíchaný zvuk bude přes cinche výstupy (jen audio) veden přes kabel cinch <-> 3,5mm do aktivních repro od PC (spíše do zesilovače, odtud teprve do repro+subíku). Bude to takto fungovat? A video (obraz počítače) jsem vymyslel (abych nemusel kupovat nějaký nesmyslný redukce cinch/SCART na hdmi), že bych vedl přímo z notebooku do TV přes HDMI kabel. V počítači bych pak nastavil aby zvuk z pc nešel přes HDMI, ale klasický přes analogový výstup. Chápu to dobře? Nebo jsem úplně mimo? Nejsem přes tyto audio/video věci, ale myslím že nejsem úplně blbej, tak schválně Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.