Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
v programování jsem naprostý amatér, potřeboval bych prosím poradit.
Příkazem I=imread() nahraju do matlabu obrázek. Potřebuji zjistit, "kolikátý" (s jakým indexem (j)) je tento obrázek ve složce s ostatními. Pomocí N=length() umím zjistit množství obrázků ve složce. Rád bych poté ve for cyklu začal právě od indexu vybraného obrázku I. Pak by to vypadalo: for i = j:N ... Je dost možné, že moje úvaha o řešení je velmi nesprávná a nedá se to tímto způsobem vůbec provést. Toto opatření potřebuji proto, aby se mi do cyklu dostaly všechny nahrané obrázky ze složky (to také umím pomocí dir), kromě například prvních pěti (počet se stále mění, nemůžu proto volit pevný začátek cyklu), které nejdou dobře vidět. Já bych vždy vybral jen první dobře viditelný obrázek, od kterého bude cyklus začínat.
Budu rád za jakoukoliv pomoc. Předem děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.